Wednesday, December 30, 2009

Karácsonyi ezmegaz...

Idén Karácsonykor pár ajándékot saját kezűleg készítettem. Azokat szeretném most itt is megmutatni, bár máshol már láthattátok. :)

Apunak és Mártinak babtáblát csináltattam. Ehhez a saját képeket én állítottam össze.
Mutatom először az apuét:

TDC - Every life has a story 1-3.

És a Mártié:

feifei's stuff - Embrace, Small talk
wa: Fanette design - I'm so in love with you

Remélem hasznát tudják venni. :)

A másik ajándékom egy-egy bonbonos dobozka. A saját készítésű bonbonról lemondtam többszöri sikertelen próbálkozás után. :( A konyha napokon keresztül ragadt a marcipántól és a csokitól, jó illata volt, szó se róla, de feladtam. Ha újra veszek egy nagy levegőt, lehet tovább kísérletezgetek majd vele.

A kész fa dobozokat lecsiszoltam, barnára lefestettem akryl festékkel, méretre vágott kartonpapírokkal befedtem, szaténszalagokkal díszítettem. A dobozka éleit és a papírok peremét lecsiszoltam, majd ugyanezeket szépen lelakkoztam. Ez így leírva nagyon egyszerű, pedig piszok sokat szöszmötöltem vele. Ráadásul eredetileg nem is ilyenre szerettem volna, hanem saját tervezésű papírokat gondoltam volna ráragasztani, de a próbálgatás szakaszában rájöttem, hogy elmosódik a nyomtatott papíron a festék ha én azt lelakkozom majd. Az pedig ugyebár minden csak nem szép. Így maradt az a lehetőség, hogy szalvéta, vagy kartonpapír. Kartont találtam a debreceni Kreatív kezekben, örök hálám. :) Így ezzel dolgoztam.

Mutatom is a végeredményt.



A harmadik, bár nem karácsonyi ajándék, hanem csak úgy csináltam magunknak egy asztali 52 hetes 2010-es naptár névnapokkal. Ha valakit érdekel szivesen odaadom az alapot, képek nélkül. 52 fotót kell beleapplikálni, kinyomtatni, méretre vágni és mehet is a spirálozóba. :)
Szóval ha érdekel valakit akkor megosztom.

Jó hosszú voltam. Köszi, hogy benéztél hozzám!

2 comments:

  1. Hogy neked micsoda érzéked van a finom szépséghez! El vagyok ájulva mindentől, amit csinálsz! :)

    ReplyDelete
  2. Messze a legszebb babtáblák voltak a karácsonyi szezonban, de talán egész évben!

    András (babtabla.hu)

    ReplyDelete