Saturday, January 2, 2010

Sweet pea by Inkin Creations

Egy újabb One Kit Call-ra jelentkeztem a DST fórumán és szintén meglepő gyorsasággal jött a válasz, hogy alkothatok. :) Iziben le is töltöttem ezt az édes készletet. Nagyon kíváncsi voltam rá, mert az előnézetije alapján igencsak ígéretesnek tűnt. Lányos oldalakat még alig csináltam. Kutatnom is kellett rendesen a fotóim között, hogy akadjak megfelelőre. Azért a második oldalon mégis csak az én drága Zsombikám szerepel unokatestvéremmel. Annak a fotónak a színvilága szerintem pont ehhez a készlethez passzolt, úgyhogy ezért próbálkoztam azzal.
Tetszik ez a készlet. :) Mutatom is gyorsan:

Megvásárolható mától az Inspiration Lane shopjában.


Mutatom miket készítettem vele. Remélem tetszeni fog a dizájnernek is. :)



Szép napot! :)

---------
Nos tetszett neki, olyannyira, hogy szívesen látna ct tagnak... lehet nem vagyok komplett, hogy az első ilyet visszautasítom, de egyenlőre nem szeretnék ilyesmibe fogni. Sajnos nincs időm, hogy kötelezettségből szkreppeljek. Napok óta visítozik a kisebbik csemetém. Rájött, hogy micsoda klassz hangja van. Ja és irtóra kitartó!!! Kezd a fejem is fájni tőle...de azért szeretem. :)))
Na, szóval ilyenek mellett nem annyira tudom bevállalni. Talán majd később.

4 comments:

  1. ÓÓ! Pdig aztán megérdemled ám! Nagyon szépek lettek!!

    ReplyDelete
  2. Csak ámulok és bámulok! :) Fantasztikus oldalak, imádom mindkettőt, de azért a másodikat kicsit jobban! Nagyon tudsz, te lány!!!!!!!!!!!! :)
    Kitartás a kis visítóshoz! :) :) :)
    A CT-khez az út meg nyitva lesz előtted akkor is, ha már te is akarod, annyira fantasztikus oldalakat csinálsz!!!!

    ReplyDelete
  3. Szuper jók lettek az oldalak! BÚÉK! :)

    ReplyDelete