Thursday, March 25, 2010

Blogdíj

Díjat kaptam megint! :) 5 kedves scraptárs is megtisztelt a Kratív blogger díjjal. Köszönöm nektek lányok, Rena, Do, Titty, Krisz!! Nagyon jó érzés, hogy gondoltatok rám. Update: Kriszta anyutól és Elinnoritól is megkaptam, köszönöm!!!






7 dolog rólam. :)

  1. Annyi mindent szeretnék megvalósítani, vannak ötleteim de egyszerűen időt nem tudok rájuk szakítani, mégis csak a gyerekek az elsők, ők a legfontosabbak. Ilyenkor mindig azt mondom,majd ha nyugdíjas leszek... hehe, na persze.
  2. Kedvenc évszakom a tavasz, egyszerűen feltölt energiával a rügyező, virágba boruló természet látványa. Imádom a tulipánokat nárciszokat, krókuszokat és még sorolhatnám az összes hagymás virágot ami nyílik tavasszal és egész évben.
  3. Szeretek autót vezetni. Keresztanyám szerint olyan a vezetés mint egy nagy társasjáték én meg ezt nagyon élvezem. Bár emlékeim szerint, amikor mennem kellett először gyakorlati autóvezetésre, előtte  való nap apu beültetett a kocsiba és megpróbálta elmagyarázni hogyan is kell és  mondta, hogy guruljunk el a garázsig. Nem ment... 5 perc után otthagytam. Másnap az oktatóval a városban találkoztam és bedobott a mély vízbe. Én vezessek ki a városból a rutinpályára. :D Úgy kapaszkodtam a kormányba mintha az életem múlna rajta. Gyuri bácsi jó fej volt. Később már simán el is aludt mellettem. :)
  4. Reggel amíg meg nem iszom a reggeli üdítőmet (tejeskávé) egy kis vajas mézes kenyérrel, addig nem is indul el igazán a nap.
  5. A nagyobbik kisfiam az őrületbe tud kergetni a sok 'miértjével'. De rájöttem, hogy egy témán belül, csak az első 2-3 miértnek van értelme, utána már csak lendületből mondja a következőt.és igazából nem is kíváncsi.  Ekkor megpróbálok témát váltani válasz helyett és jöhet egy újabb sorozat.
  6. Képes vagyok egy ültő helyemben megenni egy tábla mazsolás mogyorós Milkát. Pont emiatt csak ritkán veszünk. :)
  7. Hetedik, uhh már az utolsó? Na lássuk csak.Ha nem lenne a Scrap úgy érzem 'szegényebb' lennék! 

Remélem megtudtál rólam néhány új információt. :)

Végül szeretném továbbadni ezt a díjat a következő, szerintem nagyon kreatív embereknek.
  • Lululu, akinek a stílusa hasonló az enyémhez, úgyhogy odáig vagyok érte meg vissza. :)
  • Sipike aki szerintem nagyon vidám színes, tartalmas hagyományos oldalakat készít, nagyon tetszik.
  • DAnett aki olyan gyönyörűségeket alkot, amilyet én soha sem fogok. :)
  • Beszteri, aki örök szerelem számomra. Eszter számomra a művészi minimál!!
  • Kriszta anyu, aki szintén minimál, a mindig bájos minimál. :)
  • Dorka, akinek szintén fantasztikusak a hagyományos oldalai. Csodálom! És tetszik a stílusa.
  • LaceE, aki az utóbbi hetekben teljesen lenyűgözött a fantasztikus nagyutazós fotókönyvével. :)
 Tulajdonképpen adnám én ezt a díjat még az egész SB.hu kreatív csapatának. Mindannyian fantasztikus munkát végeztek, inspirálóak az elkészült alkotásaitok.

Örülök, hogy ma is itt jártál! :)

    10 comments:

    1. Először is fogadd tőlem is ezt a díjat.

      Másodszor pedig köszönöm, hogy rám is gondoltál, mint egy "... mindig bájos minimál"-osra. :)

      A "miért"-ekre hallottam egy jó ötletet. Érdemes kipróbálnod. Kérdezz vissza: Miért akarod ezt tudni? Miért kérdezed? Szólj, ha bevált.

      ReplyDelete
    2. :D Most nézzem, hogy már tudod is, hogy megkaptad tőlem is a díjat.

      ReplyDelete
    3. Igen, mert épp jártam körbe a blogokat, hogy szóljak az illetékeseknek, közben meg jelzett a google reader, hogy van új bejegyzésed és visszamentem megnézni. :)
      Köszi a tippet, ma kipróbálom. :)

      ReplyDelete
    4. Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám is, és nagyon meghatódtam a kedves szavaidon amivel az oldalaimat illetted! Köszönöm szépen! :)Igyekszem jönni az én 7 pontommal hamarosan :)

      ReplyDelete
    5. Nagyon köszönöm én is a díjat! Igazán jólesik, hogy a választottjaid között lehetek, az meg pláne, amit "miértként" írtál a nevem mögé. :) Mihelyt lesz időm, írom a 7 infót magamról.

      ReplyDelete
    6. elolvastalak ám :-))))))))én az epres Milkával vagyok így....
      upsss: a google reader-t hol kell beállítani??? tök jó lehet.

      ReplyDelete
    7. Szia! Itt köszönöm a megjegyzést az állatkertes oldalamhoz. Utólag kiegészítettem a leírást a szöveggel, úgyhogy el tudod olvasni. Jó, hogy írtad amúgy, mert ekkor jöttem rá, hogy teljesen rossz dátumokat írtam, úgyhogy írhattam újra a fele szöveget. :)
      Jajj, nem! Nem vagyok én olyan bátor. :) Az az antilop-féleség mű. :) A szarvánál talán kicsit látszik, hogy ott van odafogatva a kőfalhoz.

      ReplyDelete
    8. Szeretem ezeket a játékokat, mert tényleg jobban megismerjük egymást, az oldalainkon túl is. Ha van kedved,akkor most egy kis kérdéses játékra hívnálak! :)
      A kutya iránti vágyamat kicsit mostanság csillapítja, ha hazamegyek a szüleimhez és játszom Ronyval :) Már alig várom az ünnepeket....:)

      ReplyDelete
    9. Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám! Nagyon jól esik amiket írtál az oldalaimról! Köszönöm!

      ReplyDelete
    10. Érdekes dolgokat írtál! Gondoltam van kedved még válaszolni pár kérdésre. :D Vár nálam egy játék, kukkants be! ;)

      ReplyDelete