Tuesday, April 20, 2010

Apprentice round 2

Nos a nagy újságot páran már tudják. Tegnap este, amikor én is megtudtam elcsiripeltem, hogy továbbjutottam a következő körbe az LDD Apprentice programban. Hetente öttel csökkel a létszám. Nem győzök eleget hálálkodni a közreműködésetekért. :) Michelle ugyanis tegnap írta nekünk, hogy a döntését az első mini kit a most beküldött anyagunk és a letöltések száma határozta meg. Huhh.
A múlt heti feladatunk nagyon egyszerű volt. Egy elemcsomagot kellett összeállítani. Egy varrást egy glitteres elemet, egy fémes elemet és egy saját választást. Fémes elemnek először a virágfa indult, fémes arany a széle, de annyira elvont, hogy inkább csináltam egy esetleg jobban használható fémes elemet és egy picit variáltam.  A glitteres pacába pedig rajzoltam pár virágot. A varrás a kedvencem, remélem másnak is megtetszik. :)

Az én elemcsomagom tehát így sikerült:

:::download:::

A kép alatti link a Little Dreamer Designs Apprentice round 2 galériájába vezet, ahol megtaláljátok a többiek gyönyörűséges munkáját. Azt hiszem ezen a héten mégjobban fogok izgulni. Annyira klassz dolgokat csinálnak a többiek....
Ha tetszik az elempakkom, kérlek töltsd le, ha netán még időd is és kedved is akad belőle valamit felhasználni kérlek ne habozz! Nagyon örülnék ha ezen a héten is láthatnék pár alkotást. Az elkészült képeket az LDD Apprentice Layout galériájába is töltsd fel légyszi!

Az eheti feladatról még csak annyit tudok, hogy a dudlikról fog szólni és Illustratort fogunk használni. Juhuuu. :D

További szép napot mindenkinek, örülök, hogy itt jártál! :)

20 comments:

  1. Annyira örültem, amikor tegnap olvastam a jó hírt! :) Mindenképp jövök egy oldallal, ha ezzel segítelek. Persze nem csak a felebaráti szeretet vezérel, hanem az is, hogy az elemcsomagod is fantasztikus. Odáig vagyok a varrásért és az elvont fádért... :)

    ReplyDelete
  2. Gratulálok, nagyon jó lett ez a mini-kit is :) Sőt végig néztem a többiek munkáját is és el kell, hogy mondjam, hogy nincs okod izgulni a továbbjutással kapcsolatban. Kiemelkedően a Tiéd a legjobb :)

    ReplyDelete
  3. Jaj úgy örülök! (jó érzés hogy kicsit közreműködhettem benne) Nagyon tehetséges vagy, drukkolok hogy juss még tovább!

    ReplyDelete
  4. olyan ügyes vagy!!! gratulálok!!! hajrá! nagyon szuper a varrásod és a fémes elemeid :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon szuper lett az element készlet! Jövök az oldallal! Természetesen nagy gratula a továbbjutásért, de ez ne mis volt kérdés a számomra! :)))))))))))

    ReplyDelete
  6. Először is Gratulálok. Úúúúú nagyon örülök neki. A varrásért én is oda vagyok, főleg a te oldalaidon. :) Ez a kis mini készlet is szuperül néz ki, megyek gyorsan le is töltöm és persze igyekszem egy oldallal is jönni.

    ReplyDelete
  7. Hú de szuper hír! Gratulálok! Láttam a többiek oldalait is ott, olyan jó volt rájuk nézni, hogy mit csináltak a készletedből- egy kis hazai :-)
    Letöltöttem én is, bár nem digizek, de szeretem nézegetni- főleg a varrást pl, meg néha azért csinálok pár apróságot ;-)

    ReplyDelete
  8. Gratulálok neked! Nagyon tetszik ez a freebie. Vittem is, köszike!

    ReplyDelete
  9. Örülök, hogy továbbjutottál! és köszönöm szépen a csodás pack-ot! Vittem is! :-))) Sok sikert a továbbiakhoz! Szorítok!

    ReplyDelete
  10. Kommenteztem, letöltöttem, kicsomagoltam és hát nem bírtam ki, hogy ne jöjjek vissza elmondani a véleményem. Először is a varrás az valami tökéj. Én azt hittem ez három db varrás, de neeem.
    A kis fém táblácskák is nagyon szupik. Figyeltél a részletekre és nem csak úgy a levegőben lógnak azok a betűk. A kék szalagos árnyéka pedig nagyon jó lett.
    Na és a virágfa tette fel az "i"-re a pontot. Én imádom az üvegfestést és ez annyira emlékeztet rá. Valld be, hogy az üvegfestést is kipróbáltad már. :)
    Szóval nagyon ügyes kezed van.

    ReplyDelete
  11. ööööö, azt nem de a lakásban akad szép üveg bőven, volt honnan inspirálódnom most, fémes elemre elsőnek ez ugrott be, meg jól nekimentem az ajtónak egyik este, úgyhogy muszáj volt ez a virágfa. :DD

    Jaj azt elfelejtettem írni, hogy az is feladat volt, hogy az egyik elemet árnyékoljuk.

    Mindenkinek nagyon köszi a bíztatást. Nagyon sok erőt adtok nekem!!! :))

    ReplyDelete
  12. Mörjike, el kell, hogy mondjam, annyira beleszerettem a készletedbe, hogy azonnal készítettem is egy oldalt. A blogomon megtalálod.

    ReplyDelete
  13. Gyönyörű a minikészleted!!! Köszi szépen és nagyon ügyes vagy, gratulálok :)

    ReplyDelete
  14. Köszönöm én is a készletet, mindjárt fel is töltöm a képet, mert persze ezt a varrást meg gallyacskát is nem lehetett parlagon heverni hagyni:)
    Bár a feliratot meg szótárazhatják :D

    ReplyDelete
  15. Fantasztikus hír! Gratulálok!!! Szuper volt az előző készleted is, letöltöttem ezt is. Imádom! A varrás az abszólút kedvenc és a virágfa is gyönyörű! Vittem a papírokat is és ezt az oldalt készítettem: http://hobbiszoba.blogspot.com/2010/04/dioszedes.html
    Nagyon drukkolok Neked!!!

    ReplyDelete
  16. Köszönöm a játékot,és gratulálok a fantasztikus hirhez!
    Itt látható:
    http://evajuditblogja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Köszönöm a készletet. Az oldalam is elkészült: http://kisnyuldolgai.blogspot.com/2010/04/morjike-apprentice-round-2.html
    Sajnos én nem tudom feltölteni.

    ReplyDelete
  18. Mörjike! Ez nagyon csúcs lett! Fantasztikusan ügyes vagy!! Gratulálok, csak így tovább:))

    ReplyDelete
  19. Szerintem gond nélkül menni fog a továbbjutás! Nagyon szurkolok!

    ReplyDelete