Thursday, April 15, 2010

Cewe fotókönyv

Elkészültek a minta fotókönyvek amelyeket a Cewe oldalán meg is lehet nézegetni. Én már nagyon kíváncsi voltam a többiek milyen szépségekkel rukkolnak elő és bizony nem csalódtam. Egytől egyig gyönyörű! Én tuti nem tudnék kívülállóként választani. :)
Egy icipici üröm a nagy örömömben csak annyi volt, hogy a szerkesztőprogram kicsit megtéfált. Elfelejtettem néhány háttérpapírnál kivenni a pipát az automatikus képkorrekcióból, így a progi szépen ezeken az oldalakon megváltoztatta a papír színét. Állítólag nem lehet észrevenni, de az én szememet nagyon szúrja, de ez már így sikerült, azért így is közel áll a szívemhez.

Lapozz bele!




Ha tetszik, akkor szavazz rá! :) Ezt a Cewe főoldal jobb oldali szavazódobozában lehet megtenni. A nyertes egy újabb könyvet készíthet.


***
Az LDD Apprentice nagyon minimmel készült oldalakat ma továbbiakkal bővítettem ki. Meg se számoltam mennyi készült el, nagyon sok! Köszönöm szépen!
Őszintén kíváncsi leszek a következő freebie-vel mit tudtok majd kezdeni. Az még minibb. :) Egy minta elemcsomagot kellett készítenünk megadott feltételek szerint. Na de erről majd hétfőn többet.
***
Kaptam ám még két blogdíjat is, amit nagyon köszönök lányok! Igyekszem holnap ide feltenni és írni is magamról megint, de most totál fáradt vagyok. Kisebbik csemetém a második fogacskájával még mindig küzd, nyűgös nagyon.... ja amúgy meg már elkezdett mászni!!! Imádom! :)

Szép napot/estét! Örülök, hogy itt jártál!

9 comments:

  1. megnéztem volna a fotókönyved, de valamiért nem tudom megnyitni... lehet csak nálam van így... pedig szavaznék :DDDD

    ReplyDelete
  2. Andi, nekem működnek a linkek. A könyv alatt a "Lapozz bele!" egyből a lapozós oldalhoz visz, szavazni pedig a Cewe főoldálán az oldalsó szavazódobozban lehet.

    ReplyDelete
  3. Én már megtettem! :) Gyönyörű a könyved! Igen az automatikus képkorrekcióra nagyon kell ügyelni. Nekem Bence naplójánál volt ilyen (a szöveget a programmal írtam, de saját háttérre) nálam igen látványos volt a különbség (sötétkék helyett közepes zöldeskék itt-ott)

    ReplyDelete
  4. Szuper lett! :) Kukk be hozzám, meglepi! :)

    ReplyDelete
  5. Nekem is nagyon tetszik a fotókönyved, öröm volt végiglapozni, nagyon precíz munka.
    Hozzám is nézz be!

    ReplyDelete
  6. Szavaztam! :D Nagyon tetszik a fotókönyved, biztos szuper élmény volt készíteni is, és most lapozgatni! Gratulálok hozzá!
    Hozzám is kuksizz be :)

    ReplyDelete
  7. Hozzám is be kell, hogy nézz. :D

    ReplyDelete
  8. Készítettem két oldalt is a Flower for mom készleteddel. Köszönöm a mini-kit-et. Nagy öröm volt vele alkotni.

    ReplyDelete
  9. Szuper klassz lett a fotókönyved, már átlapoztam. :)
    Nézz be hozzám, vár egy kis meglepi! ;)

    ReplyDelete