Thursday, May 6, 2010

Izgalmak

Őszintén mondom nem tudom hova lehetne még fokozni... Tanonc hírekkel még nem szolgálhatok, mert Michelle-nél családi vészhelyzet adódott, talán ma este már lesz fejlemény ha tud velünk érdemben foglalkozni. A ténynek, hogy bajban van nem örülök, a haladéknak viszont most nagyon, ugyanis ma reggel amikor be akartam a gépemet kapcsolni beadta az unalmast. Nem indul el. Lehet, hogy alaplapcsere kell. Hétvégén bátyám remélem megorvosolja. Most meg előszedtem a régi koleszos gépemet, hogy legalább az e-mailjeimet meg tudjam nézni tovább jutottam e. Konkrétan semmi sincs rajta, se PhotoShop, se Illustrator, de még egy sima cd meghajtó sem...áááá. A memóriája nulla, még ha netről le is tölteném a PS próbaverzióját, se biztos, hogy tudnék dolgozni vele. Arról nem is beszélve, hogy az összes scrap cuccom a texturáktól kezdve ecsetek, plug-inok, minden minden a másik gépen van...ezeket mindet újra beszerezni. Jobb ha nem is gondolok bele. :((
Nagyon nem szeretnék ilyen technikai probléma miatt kiesni a versenyből.


Tényleg elképzelni sem tudom mi a baja a gépemnek, mert tegnap éjjel malmozás helyett még szkreppeltem egy kicsit a Cewe eheti kihívására Krisssz szuper wordartjával. Utána meg rendesen ahogy kell leállítottam a gépet. Még szerencse, hogy éjjel feltöltöttem az oldalt a galériába, mert így most ide tudom varázsolni. Hozzávalókat később pótolom. Este már nem volt erőm összeszedegetni, most meg nem tudom.

hozzávalók később


Köszi, hogy ma is benéztél hozzám.

11 comments:

  1. Technikai melőr megoldódik tuti! Nagyon szorítok neked!

    ReplyDelete
  2. Remélem, minden OK lesz a gépeddel! Az oldalad pedig fantasztikus!

    ReplyDelete
  3. Jajj! :( Drukkolok nagyon! Lehet, hogy feltámad ám a gép!

    ReplyDelete
  4. óó de sajnálom ezt a szgép dolgot, remélem sikerül megjavítani, mindig ettől félek én is... Az oldalad pedig nagyon klassz! És remélem továbbjutsz ;) Minden jót :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon szépséges oldalt hoztál. Ha az alaplap halt meg akkor szerencséd lehet, mert a cuccaid a winchesteren még megvan :)

    ReplyDelete
  6. Drukkolok a továbbjutásért! Akkor most egy kis kényszer pihi! használd ki! Várjuk a fejleményeket! :)

    ReplyDelete
  7. Szorítok, hogy rendbe jöjjön a géped és továbbjuss! Drukk-drukk!

    ReplyDelete
  8. Csodás oldal!!
    Sajnálom ami a gépeddel történt, a helyzet ismerős...és sok sikert a továbbiakban!!!

    ReplyDelete
  9. Nagyon szorítok Érted, hogy minden rendben legyen a gépeddel. Teljesen átérzem a helyzetedet, én is hasonló cipőben voltam 2hete (bevallom, rég bőgtem ennyit...) de aztán a guru (párom) meggyógyította...

    Csodás oldal lett!! Imádom a címét..megható és sokatmondó. :)

    ReplyDelete
  10. Mörjike! Szorítok Neked a gép miatt is, s a továbbjutásért is.

    ReplyDelete
  11. Nagyon drukkolok, hogy minden helyre álljon a gépeden! Annyira csodálatos lett ez az oldalad....
    Jövök nemsokára, hogy hátha vannak hírek:)

    ReplyDelete