Saturday, May 8, 2010

Tanonc hírek + Freebie

Húha, nem is tudom hol kezdjem. Az elmúlt pár nap nagyon izgalmas volt számomra. A várakozás az eredményre a kíváncsiság a többiek munkájára és a hogyan továbbra, a bosszúskodás a számítógép miatt, plusz még a család is. (Andor egyre többször feláll 9 hónaposan :))  De végre kezdek egy kicsit megnyugodni. Tegnapelőtt éjjel amikor végre megvolt az eredményhirdetés már elcsiripeltem, hogy igen, IGEN, tovább jutottam az LDD Apprentice programjában, és mint megtudtuk, legnagyobb meglepetésünkre most már az utolsó kör következik. 10-en maradtunk végül versenyben és nem lesz több forduló. A héten a feladatunk egy teljes készlet összeállítása lesz, semmi megkötés sincs, kivéve a minőség, meg pár technikai feltétel. Ez a készletünk pedig bekerül az LDD Shopjába és 2 $-ért meg lehet majd vásárolni. Sajnos az már nem freebie lesz. De ez is a verseny része, ugyanis az maradhat, akinek kelendő a terméke. Végül is logikus. Nem tudom ki tudja ki nem mi egyáltalán a tétje ennek a versenynek. Aki végig jól teljesít és eljut az utolsó fordulóig, azokból majd a bolt tulajdonosa a verseny eddigi teljesítménye, az eddigi letöltések és az eladások alapján, no meg lehet szubjektív tényező is lesz benne, szóval választ párat, akiknek felajánl egy szerződést a boltba. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy eljutok egyáltalán az utolsó fordulóig,  és nem is volt tervben, hogy tervezőnek állnék, a tanulás miatt jelentkeztem a versenyre...de ha már így alakult akkor küzdök a végsőkig. :) 

Na, de akkor a mai lényeg. Tegnap egész nap vártam, hogy felkerüljenek a galériába  a mini készletek és végre ott vannak.
A 4. forduló freebie-jét szokás szerint az LDD Apprentice galériájából tölthetitek le, ahol a többiek(, bár egyre kevesebb) készletét is megtaláljátok. 
Az enyémből egy kis ízelítőt már kaptatok, de most íme az egész. Remélem tetszik nektek, én élveztem a munkát vele. :)

:::Download:::


Ami a számítógépemet illeti, tegnapelőtt egy fél napos pihenő után újra megpróbáltam bekapcsolni és felbootolt majdnem rendesen, szóval működött, tegnap viszont megint eljátszotta velem ugyan azt. Most szétszedtem, kitakarítottam, átmozgattam benne mindent, ja és a hűtővizét pótoltam mert az is fogyóban volt, majd újra bekapcsoltam és működik...egyenlőre, de nem szeretném elkiabálni. Minden esetre kimentettem egy DVD-re minden fontosabb PS kellékemet, úgyhogy ha kell átköltözök másik gépre, bár nagyon nem szeretnék. Izgalmas hetem lesz így egy labilis géppel, de sebaj, valahogy megoldom. :)

Szép napot és hétvégét mindenkinek!

21 comments:

  1. Gratulálok!!! Ügyes vagy!!! Viszem ezt a freebiet is, köszönöm! Tegnap ugyan lenulláztam a kártyám, de akkor most feltöröm a malacperselyt és visszacsurgatok kicsit a számlámra :D

    ReplyDelete
  2. Gratulálok Neked, annyira ügyes vagy!

    ReplyDelete
  3. Gratulálok!!! Megérdemelten jutottál idáig. Szurkolok neked.

    ReplyDelete
  4. Éljen! Nagyon ügyi vagy! Szorítok továbbra is! S örülök, hogy összeszedte magát a géped. Az új készlet pedig nagyon klassz. Viszem ezt is. Köszi.

    ReplyDelete
  5. Megint én. Most töltöttem le, s tényleg nem hízelkedésként (az nem az én stílusom), de a Te készleted tetszik nekem a legjobban. Bocsi, hogy nem oda írok, de nem regisztráltam (még ) ott.

    ReplyDelete
  6. Hurrá!! Gratulálok a továbbjutáshoz! Igazán megérdemelted! Mindent bele és szorítok a továbbiakhoz is!

    ReplyDelete
  7. Gratulálok! Szupi a készlet viszem is! :)

    ReplyDelete
  8. Örülök, hogy itt tartassz! Viszem a freebiet! .. és készülök vele:-)

    ReplyDelete
  9. Gratulálok! Nagyon jó látni a lelkesedésedet! Drukkolok!

    ReplyDelete
  10. Jaj, annyira örülök, abszolút megérdemelt a továbbjutás! :) Drukkolok a végsőkig! A gépednek is! :D

    ReplyDelete
  11. Én is gratulálok, továbbra is szorííítok neked!!!!!Tehát nagyon jól csinálsz valamit...!Megérdemled! :-)))
    Vittem a kit-et, köszönöm szépen!

    ReplyDelete
  12. Végig figyeltem ezt az egész kihivást és csak gratulálni tudok,reméltem,hogy be jutsz,szorítok ha már idáig eljutottál,a kit-et vittem,köszönöm

    ReplyDelete
  13. Annyira örülök én is, hogy ismét tovább jutottál :) és drukkolok a végsőkig (ahogy Kovaxka is írta) mert nagyon jók a készleteid, olyan egyediek :) azért szuper lenne egy szerződés az LDD-vel, nem? ;)

    ReplyDelete
  14. Szuper, hogy benne vagy az utolsó körben!!!!! Nagyon szurkoltam, és örülök, hogy más is így gondolja, hogy megérdemled! Szuperek a készleteid! Csak így tovább, Ági!!!!

    ReplyDelete
  15. Köszönöm a játékot,szuper volt
    Itt látható
    http://evajuditblogja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Nagyon szurkolok én is! Imádom a készleteidet, nagyon-nagyon ügyes vagy!!! Hajrá! :)

    ReplyDelete
  17. Gratulálok! Ez (is) nagyszerű készlet. A többiek közül szerintem a tiéd a leg kidolgozottabb. Szerintem nyerésben vagy és nagyon szurkolok!!!!

    ReplyDelete
  18. Reméljük, nem lesz semmi gond a gépeddel, hírtelen javulás felé veszi az irányt:-)
    A készlet szuper, nagyon tetszenek a színei!! És szurkolok továbbra is!

    ReplyDelete
  19. Elkészültem, feltöltöttem, íme: http://hobbiszoba.blogspot.com/2010/05/capture-moment.html
    Továbbra is megy a drukk Neked és a gépednek is! Köszönöm ezt a freebiet is és HAJRÁÁÁÁ! Nagyon megérdemelnéd azt a szerződést!

    ReplyDelete
  20. Én is elkészültem az oldallal,itt van:http://pufiindian.blogspot.com/2010/05/morjike-az-utolso-korben.html
    Köszönöm a szép freebie-t.

    ReplyDelete