Friday, May 28, 2010

Visszaszámolás :)

Bizony ha nem kapnék Little Dreamer hírlevelet nem is tudnék róla, hogy a tanonc készletek már csak holnap kaphatók, meg valószínűleg a freebie-k is holnap éjfélig lesznek elérhetőek az LDD-n. Magyar idő szerint vasárnap reggel 9 óráig. Utána végső búcsút veszek rövid életű készletemtől, freebiektől. :) Meg a többiekétől is persze..
Úgyhogy aki esetleg eddig valamit elszalasztott, fusson még egy kört a freebie galériákban és szedegesse össze, ami kedvére való, meg esetleg ha pár dollárt is áldoz ilyesmire és szeretné támogatni kedvenc tanoncát még megtalálja az apprentice készleteket az LDD shop-ban.



Aki eddig már megvette a készletet nagyon nagyon köszönöm a támogatást, no meg a szépséges elkészült oldalakat is. :)
Eredményhirdetésre szerda környékén számíthatunk. Talán.


***
A PIF játékkal kapcsolatban, ürülök lányok, hogy írjátok a kedvenc színeket idézeteket, ez is inspirál engem. :) De ha jól tudom 3 jelentkezőm volt. Beszteri, Sapimanó és Kriszta anyu. Nekik készülök most hand made ajándékkal, bár előbb magamnak készítek egy prototípust. :) A többieknek talán jövőre a következő PIF-en ha időben jelentkeztek. Az előző bejegyzésben belinkeltem a PIF játék leírását, ha esetleg valakit összekavartam volna, ott utána olvashattok.

Jó éjszakát és jó hétvégét mindenkinek!

No comments:

Post a Comment