Friday, July 23, 2010

Tik-Tak add-on and Feature Friday Freebies @ LDD

Today is Feature Friday at Little Dreamer Design, and my Tik-Tak Kit is featured. :) I'm so excited to present to you this little Add-on, that you can download for FREE only today from the shoppe. If you like this sample pack you can purchase my entire Tik -Tak kit 35 % OFF today only, so hurry up!






Here is my sample pack. Please visit the shoppe and check all the other fabuolus featured kits and sample packs. Click on the photo of the kit to download.





 Have a nice day! :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!

Ma hoztam nektek egy kis freebie-t amit a Little Dreamer Desigs Feature Friday Freebies keretein belül meg is szerezhettek. Csak ma ingyenes, úgyhogy siessetek. A fenti add-on képre kattintva ott is vagytok a boltban. :) Remélem elnyeri a tetszéseteket és beszerzitek mellé az egész készletet, szintén csak ma 35 % kedvezménnyel. Örömmel veszek amúgy minden visszajelzést, tetszik, nem tetszik, használható vagy sem a készlet. Remélem fogok azért néhány oldalt látni tőletek ;)

Egy kis kedvcsinálónak megmutatom mellé beszteri oldalát amit ezzel a kis Add-onnal készített. :)

:::Részletek:::


Köszönöm, hogy itt jártál, szép napot!
Nagyon várom a holnapi napot, hogy együtt alkothassunk tanulhassunk!!! :)

ui: amint látjátok a bevezetőt angolul írtam. Megpróbálkozom ezek után így kétnyelvűen vezetni a blogomat, de remélem ez nem fog zavarni senkit sem.

2 comments:

  1. Sajnálom,hogy nem tudtam letölteni,nem tudom miért,gondoltam csinálok egy oldalt de holnap hajnalba utazom igy már nem lessz elérhető
    Azért nem buslakodom majd lessz másik

    ReplyDelete
  2. Köszönöm szépen az add-ont, vittem! :-)))))))))))))Jajjdejó!

    ReplyDelete