Thursday, August 19, 2010

Kép egymásnak és blogdíj

Nagyon vártam a reggelt, hogy végre feltölthessem a Darinkának szánt oldalamat a galériába. Izgultam vajon fog e tetszeni amit csináltam. De úgy érzem a reakciójából, hogy tetszik. :) Örülök neki. :) A múlt heti betegeskedésből felépülve igazi felüdülés volt ilyen vidám színekkel alkotni. Julia készleteit imádom. Amikor megláttam a fotót, egy percig nem volt kétséges miből alkotok majd.
Egyszerű oldalnak tűnik. Végül is, az, pedig szöszmötöltem vele egy órát. A fotó nagyon színes volt, azon is változtattam, hogy a háttér ne legyen annyira uralkodó, inkább a kislányon legyen a hangsúly. A vászon hátteret, ami iszonyatosan tetszik egy color overlay-el, vagyis kettővel bolondítottam meg. Bár végül azt is átszineztem. :) Nekem tetszik a végeredmény. Nagyon szeretem az ilyen stílust most.


:::részletek::: 




 A játék ezen fordulójában Erzsocicától kaptam oldalt. A tegnap esti kukucskáláskor annyira felcsigázott amit láttam, vagyis nem láttam... el nem tudtam képzelni hol a fotóm az oldalon. Ma végre kiderült. :) És olyan jót nevettem amikor megláttam. Az én drága kis kukoricázós egyévesemből KisHerceget csinált és odacsücsültette a bolygólyára. Annyira édes lett szerintem. Bár a fantasy nem a stílusom, nagyon tündéri kis oldalt kaptam, amit nagyon köszönök!!!! Imádom!!!

by Erzsocica

Blogdíj elmaradásom...
Szégyellem, hogy csak most írok róla, pedig egy hónapja kaptam Erzsocicától. Itt is nagyon köszönöm. Mivel korábban már másoktól is megkaptam, így most csak szeretném feleleveníteni.


A korábbi díjazásról ITT olvashattok.

Szép napot mindenkinek!

1 comment:

  1. Szívesen!!! Örülök, hogy tetszik és megmosolyogtattalak. Pont azért is döntöttem a fantasy mellett, mert te inkább a hagyományosabb oldalakat szoktad készíteni; gondoltam megleplek vele.

    ReplyDelete