Tuesday, November 23, 2010

December szele :)

Digi körökben már mindenki a Decemberre, Karácsonyra készül. Bevallom én is. Múlt héten jelent meg egy mini készletem, csak idő hiányában nem blogoltam még róla és ma pedig egy kraft papírcsomaggal jelentkezem. Ez utóbbi ma és holnap még akciósan, 20% kedvezménnyel kapható.






és még egy elmaradás. :)

***

Valamint szeretném a figyelmeteket pár szuper lehetőségre felhívni. Közeleg a Karácsony és mind az LDD mind pedig pár ismerős designer óriási Karácsonyi visszaszámolásra készül. Mutatom sorban, a képek linkelve lesznek. Szerintem érdemes mindet felkeresni. :)

Little Dreamer Designs Karácsonyi hírlevél 25 napon keresztül. Naponta új, exclusive készletekkel, freebiek-kel. Még most feliratkozhatsz rá! :) December elsején indul!



Leora Sanford blogjára is érdemes ellátogatni, mert ő is fantasztikus dolgokra készül. Kihagyhatatlan!!!


Végül, de nem utolsó sorban érdemes Shirley (Wild Blueberry Ink) blogjára is ellátogatni. 12 napig naponta nyerhetsz gyönyörűbbnél gyönyörűbb dolgokat!


Szép napot/estét mindenkinek!

6 comments:

  1. Csodásak a készleteid! Köszönöm a kupont, majd jövök az oldalaimmal. Addig is : http://kisnyuldolgai.blogspot.com/2010/11/manosapka-oldalban-is.html

    ReplyDelete
  2. Csodás készlet, és szuper hírek, köszi az infót!

    ReplyDelete
  3. nagyon szépek a készleteid :) köszi a tájékoztatást!

    ReplyDelete
  4. Szia Ági, a csodálatos „Await for Santa" készleteddel készítettem egy oldalt, a blogomon is fent szépségeskedik. :) Imádtam!

    ReplyDelete
  5. Készítettem egy oldalt a csodás készleteddel, melyet itt is köszönök.

    ReplyDelete
  6. Szuperek a készletek, íme egy oldal velük, és köszönet még egyszer!
    http://rubinkincsei.blogspot.com/2010/12/kar%C3%A1csonyi-k%C3%A9sz%C3%BCl%C5%91d%C3%A9s-m%C3%B6rjike-nyrem%C3%A9ny.html

    ReplyDelete