Monday, November 8, 2010

Nyertesek

Sziasztok!



Az abandoned office Add-on játékának nyerteseit szeretném kihirdetni. :)

Elsőként nyert Rubin, mert nagyon gyors volt és nem mellesleg egy szívemnek nagyon kedves, megható szépen kivitelezett oldallal nevezett.


Második nyertesem Elinnori, mert másodiknak érkezett és mert egy helyes kis vidám pakolászós oldalt készített, köszönöm Neked is a játékot!


Harmadik nyertesem Evadrága, igen! van harmadik nyertes is!! Ő azért, mert irodista oldalt kreált és meglepett sok rég nem látott aprósággal, no meg az egérkés pólója imádni való! :)


A negyedik (hűűű negyedik is, figyelitek?) nyertesem nem más mint Kisnyúl/Andi, mert egy igazán gyönyörű, mesés dupla oldalt készített. Köszönöm Andi, remek lett!!


És most már, hogy teljes legyen a kép az ötödik nyertesem nem más  mint Secima/Évi, mert csúcs az oldala. Először is, mert macis, no meg az a sok képeslap eszméletlen jól néz ki, nagyon tetszik!

Szóval, amint láttátok a változtatás jogát fenntartottam magamnak és így 5 nyertest hirdettem. :) Köszönöm mindenkinek a részvételt!

Nyereményetek pedig nem más mint idén Novemberben megjelenő összes készletem és apróságom ingyenes hozzájutása mind az ötőtöknek.

Gratulálok Nektek és köszönöm a részvételt! Igyekeztem meghálálni.:)

A neveteket felvéstem a jegyzeteim közé és készlet megjelenésekkor kaptok tőlem egy kupont hozzá.

Következő játék...hm...majd talán valamikor.

Szép estét mindenkinek! :)

9 comments:

  1. Ági, fantasztikusan nagyvonalú vagy! :) Irtó örülök, imádok Veled játszani! :D Köszönöm szépen a nyereményeket....atyaég, alig hiszem el még most is! :DDD

    ReplyDelete
  2. Gratulálok a lányoknak!Pedig egyik nagy kedvencem a készlet, és le is töltöttem, de hát mindenre nem jut idő! Ezt most nagyon sajnálom!

    ReplyDelete
  3. Ági...imádlak!! Én is ott tartok, mint Évadrága, el sem hiszem, hogy a novemberi kiadásaidból kapunk :) /Huhh, és már 8-a van :D!)
    Köszönöm, Thanks, 谢谢, danke, Спасибо, asante
    És mindenkinek jó alkotást kívánok!

    ReplyDelete
  4. Ági, nagyon szépen köszönöm!!!! Láttam a lányok munkáit és nagyban bólogattam, amikor olvastam, hogy igen ez tuti oldal meg ez is.... és akkor elérkeztem az én nevemhez...azóta vigyorgok! :)
    Nagy, nagy örömet szereztél nekem. Előkarácsonyi ajándékot adtál! Szuper!!!

    Lányok, mindenkinek gratulálok!!!!

    ReplyDelete
  5. Ági, el sem hiszem, teljesen el vagyok képedve. Tényleg nagyon nagyvonalú vagy. :) Nagyon-nagyon köszönöm. Gratulálok a lányoknak is és mindenkinek jó alkotást kívánok a te csodás dolgaidból. :)

    ReplyDelete
  6. Gratulálok minden nyertesnek! :-))) Biztos csodás alkotásokat készítenek majd!

    ReplyDelete
  7. Hű, ezt el sem hiszem :)))! Csak most jutottam el idáig, hogy megnézzem az eredményt!Tényleg nagylelkű vagy, köszönöm szépen, és izgatottan várom a készleted :)!!!

    ReplyDelete
  8. Megkaptam a kódot,letöltöttem,most gyönyörködöm benne :)))Imádom az ajándékokat benne, a kereteket, meg a wordartokat, szóval az egészet :))) KÖSZI!

    ReplyDelete
  9. Szia! Szeretnélek megajándékozni egy díjjal:
    http://scraps-and-pics.blogspot.com/2010/11/kreativ-vagyok-negyzeten.html
    Köszi a szépségekért, amiket csinálsz!

    ReplyDelete