Monday, January 31, 2011

Nagy nap! :)

Sziasztok!

A Love & Soul mini kit készítése közben olyasmi gondolatok kavarogtak a fejemben amit a következő oldal üzenete közvetít. Nem akartam ám senkit sem megbotránkoztatni azzal, hogy még nem vagyok házas... ellenben nagyon szeretnék, de az életünk így alakult, hogy erre még várni kellett. Remélhetőleg az én nagy napom is hamarosan eljön. :D
A fotó apum esküvőjén készült 2009-ben. A Love & Soul mini kit mellett az oldalon felhasználtam még Beszteri virágos maszkját is, bár eléggé megbújt, de nekem így is nagyon tetszik. Eszti ígérem ettől látványosabban is fel fogom használni, mert nagyon tetszik!





Mutatok még 2 oldalt a készlet felhasználásával. Az egyiket Gigi készítette. Odáig vagyok az új tudományáért, a digitális zsírkrétázásért. Köszi Gigi az oldalt. Gyönyörű lett! Olyan jó rátok nézni!!




A másikat pedig Icka készítette. Szintén gyönyörű oldal és fotók, melyeket Icka fotózott! Köszönöm Icka neked is a gyorsaságot. :)



Végül itt és most szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy a készlet Február 14-ig ingyenes Facebook rajongóknak és hírlevél olvasóknak.

Hírlevélre ITT lehet feliratkozni

A Facebook rajongói oldalt pedig az alább következő gombra kattintva lehet elérni. :)


:::Link expired:::

6 comments:

  1. Mörjike 2011-et írunk :) szerintem senki sem botránkozik(zott) meg azon, hogy nem vagy férjnél. Nem az számít! Az új készletből az oldalak gyönyörűségesek!

    ReplyDelete
  2. gyönyörű mindhárom oldal! :) és kívánom, hogy hamar eljöjjön a nagy napod, ha úgy akarod. :D

    ReplyDelete
  3. Rendkívül kellemes az oldalad.Persze Gigi és Icka munkája is tetszik.

    ReplyDelete
  4. Óóó, Mörjike kifutott a krumplim, mert azonnal oldalt KELLETT ebből a gyönyörűséges készletből. Köszönöm! (Nem a krumplikifutást... most megyek gáztűzhelyet takarítani.)

    ReplyDelete
  5. és igen! tudtam, tudtam, hogy nem lehet olyan a sors, hogy csak a facebukkosoknak lehet ilyen szép papírjuk!! :) Kösziiiii!!!!

    ReplyDelete
  6. Annyira tetszik a készlet, és nem sikerül letölteni, béna vagyok val.szeg!!!

    ReplyDelete