Friday, March 4, 2011

tovább tovább...

Sziasztok!

Egy rövidke bejegyzés erejéig jelentkezem. Az imént jártam Sabee-nál, gondoltam én is hírt adok végre magamról. Mint tudjátok az LDD Március 15-én végleg bezár, ami miatt nagyon szomorú voltam. Szerencsére a szomorúságomból szinte a bejelentés másnapján kirángatott pár megkeresés digitális készleteket árusító boltok részéről. Csak kapkodtam a fejem. :) Végül hosszas levelezések után tegnap eldöntöttem, hogy megyek tovább, lesz folytatás egy nagyon szuper kis helyen. Jaj úgy várom már, hogy beköltözhessek az új otthonomba. :)
Arról, hogy pontosan hova és mikor költözöm később tájékoztatlak benneteket. Csak gondoltam megosztom ezt a (számomra legalábbis) jó hírt veletek is.
A lelkesedésemet kicsit letöri, hogy az egész családom beteg, de már lábalunk ki a kórságból. Ötleteim vannak, úgyhogy lesz sok újdonság a polcomon. :)
Apropó. Nem tudom néz e valaki még az LDD felé. Ha igen észrevehettétek, hogy az eddigi termékeimnek java része lekerült a polcokról, mert ezeket szeretném tovább vinni az új boltomba is. Ami a polcokon maradt azok viszont nyugdíjba vonulnak, tehát legkésőbb Március 15-ig lesznek csak elérhetőek. Addig lehet őket megvásárolni 50%-os kedvezménnyel, ami nem csekély.

Végül szeretném megköszönni azt a rengeteg hozzászólást levelet, üzeneteket amit kaptam tőletek. Lelkesítést baráti támogatást. Igazán jól esik és nagyon nagyon köszönöm!!

Szép hétvégét mindenkinek!

14 comments:

 1. Ági, ez nagyszerű hír. Jaj, de jó, hogy folytatod!

  Családnak gyors gyógyulást!
  Várom az új készleteidet! (És reménykedem, hogy a következő cewe-s talin személyesen is találkozhatunk)

  ReplyDelete
 2. Nagyon helyes!!!! Ugye mondtam, hogy meg fognak keresni! De nem ér, hogy kifúrjátok az oldalam! :))

  ReplyDelete
 3. Nem lep meg:)) Csak én is roppant kíváncsi vagyok:)) Mielőbbi gyógyulást nektek.

  ReplyDelete
 4. Jól van Ági. :) Én is biztos voltam abban, hogy sok felkérést kaptok majd. Örülök, hogy folytatod. sok sikert kívánok!

  ReplyDelete
 5. Gyógyulást és természetesen további sok sikert kívánok!

  ReplyDelete
 6. Én is 100%-os voltam ebben, nem is aggódtam.
  És sok sikert!

  ReplyDelete
 7. Húrrá!!!!!! Nagyon örülők a jó hírnek. A családnak pedig jobbulást.

  ReplyDelete
 8. Juhúúúú! Gyógyulgassatok!!! Puszi!

  ReplyDelete
 9. Nagyon, nagyon boldog vagyok, hogy minden rendeződött! Annyira örülök, ennek a hírnek! A kis családod pedig hamar gyógyuljon meg, hogy te is tudjál sok szép készletet készíteni! Gyógyító puszi indult felétek:D

  ReplyDelete
 10. De jó ezeket a sorokat olvasni! A családnak jobbulást kívánok, és hajrá!!!!

  ReplyDelete
 11. Éljen!! Jobbulást a családnak!

  ReplyDelete
 12. Ez nagyon szuper hír! Mielőbbi gyógyulást és sok sikert az új boltban! :)

  ReplyDelete