Thursday, April 28, 2011

Tavasz a kertemben

Beszteri tavaszi pontgyűjtő kihívására kezdtem oldalt készíteni. Adottak voltak a gyönyörű wordartok, majd keresgélni kezdtem a fotóim között. Végül az egyik idézethez szerintem pont passzol az a tavalyi kép amit végül feldolgoztam. Zsombikám lelkesen locsolja az ősszel beültetett növényeket a tó mögötti sziklakertben. Mi, a család többi tagja pedig ültünk a homokozó szélén és csendben gyönyörködtünk ahogyan serénykedik. :) Igazán jó érzés otthon kiülni a kertbe és elmerülni a természet szépségeiben, illatában, színeiben.

Ahogy megnyitottam a fotót PS-ben bevillant az ötlet, mi lenne ha festményt csinálnék belőle, hisz a másik alkatrész úgy is adott volt. Az egyik ma megjelent papírcsomagomat szerettem volna az oldalhoz felhasználni, aminek lenvászon texturája van. Az elképzelés az volt, hogy ha a festményre ráblendingelem a papírt, akkor olyan legyen mintha vászonra nyomtattam volna.

Nézzük sorjában.
Ilyen az eredeti fotó : kattints a képekre a nagyításhoz!


Ugyan ez mint már digitális vízfestmény. Remélem annak látszik. Nagyon élveztem festegetni. Bár így elsőre talán választhattam volna kevésbé részletgazdag fotót. :)


Végül a kész oldalam. Régóta szemeztem Karla Dudley egyik template-jével. Nos, most itt volt a remek alkalom kipróbálni. Szerettem volna ha a fotó nagy maradna, hogy érvényesüljön, így a kis körökbe kerültek a papírjaim. :) Az i-re a pontot Eszter WordArtja tette fel. Én imádom a végeredményt.


Szép estét mindenkinek!

9 comments:

  1. Hű, ezt tényleg szuperül eltaláltad, nagyon jó! Egyébként is imádom a vászon textúrákat (nézni, mert alkalmazni még kevésszer alkalmaztam), de ezekkel a kis körökkel hozzá, csodás lett!

    ReplyDelete
  2. Hű, micsoda oldal! Nagyon tetszik! Na, és a kerted... Wow!

    ReplyDelete
  3. Wooow, ez annyira jó lett, mindig szuper ötleteid vannak!!! ÉS a kert nekem is ugyanezt jelenti! :)

    ReplyDelete
  4. Nagyon teszik, az egész!
    Ahogy megvariáltad a fotót, ahogy elhelyezted a kommentet és amit írtál és a színeit. És irigylem a gyönyörű kertedet! :)

    ReplyDelete
  5. Gyönyörű oda-vissznya! És a kerti tavad sem semmi :)

    ReplyDelete
  6. Varázslatos! Még sose gondoltam efféle megvalósításra! Köszi az ötletet!

    ReplyDelete
  7. egyszerűen mesés az oldalad!!!

    ReplyDelete
  8. Fantasztikus lett!!! Nekem a körök körbevarrása tetszik a legjobban! Nagyon egyben van az egész! Imádom! :)

    ReplyDelete