Tuesday, May 3, 2011

Anya ölében. + Kreatív csapat tagság

Sziasztok!

Húsvét óta olyan eseménydúsak a napjaim, hogy elképzelni nem tudjátok. Andor sajnos elég beteg volt, tüdőgyulladás... de már szerencsére kezd kilábalni és már éjjel is délután is alszik rendesen. Végre!!! Így akad némi időm alkotni is.

Legújabb oldalamat Eszter májusi kihívására készítettem. Andor csücsül az ölemben, imádom! A kicsi kép pedig nagyon jellemző pillanat. Ilyen pillanatokért is szép és jó érzés anyának lenni.

Az oldal elkészítéséhez felhasználtam a Woodgrain kraft papírjaimból egyet, Tiffany Tillman szuper template-jét és Beszteri wordartját

Remélem van kedvetek csatlakozni ehhez a szép kihíváshoz. Témája az anya-gyermek kapcsolat. A kihíváshoz freebie-k is tartoznak szokás szerint, melyeket regisztrált tagok letölthetnek a Scrapbook.hu weblapról. :)

Eszter gyönyörű wordartjai:


és Gigi címfeliratai, amelyek színben passzolnak a Magnóliás blogvonat freebie-hez. :)



Ezt az oldalamat már mint SB.hu kreatív csapattag készítettem el. Húsvét után kaptam a felkérést Gigitől. Túl sokat nem gondolkodtam rajta. Személy szerint nagyon megtisztelőnek érzem. Sosem voltam még sehol sem kreatív csapattag még csak CT tag sem, úgyhogy számomra nagyon lelkesítő, inspiráló a tagság. Igyekszem minden tekintetben megfelelni majd. :)
A csapat nem csak velem, hanem Altalénával és Sapimanóval is bővült. Juhuuuu!
ITT olvashattok egy röpke bejegyzést erről, ahonnan el lehet jutni mindhármunk rövid bemutatkozásához, interjúinkhoz.


De, hogy miért is olyan eseménydúsak a napjaim mostanság? Nos mostmár elárulhatom. :) A hétvégén kezdődő eseménysorozatra készülünk a háttérben lelkesen. Nézzétek meg a plakátját! Remélem nagyon sokan csatlakoztok majd hozzánk hétvégén!



Örülök, hogy ma is itt jártál! Szép hetet!

4 comments:

  1. Gratulálok neked és örülök, hogy Andor már meggyógyult.

    ReplyDelete
  2. Örülök, hogy jöttél, Ági. Köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást! Csatlakozom Ildihez, jó, hogy Andor már nem beteg.

    ReplyDelete
  3. Örülök Andor gyógyulásának! és szeretnék szívből gratulálni a kreatív csapat tagságodhoz!!!!Szuper!!!!!

    ReplyDelete
  4. Nagyon gratula Ági, és tiszta szívemből örülök a kis manó gyógyulásának!

    ReplyDelete