Friday, May 13, 2011

Photo Overlays

Tegnap jelent meg a DHD-nál az első Photo Overlay csomagom. Bevallom imádom az ilyen régies, gyűrött dolgokat. Szerettem volna már régen csinálni hasonlót digitálisan, de egyszerűen nem találtam a megfelelő texturát. A minap papír írószerben jártam, ahol rábukkantam egy olyan karton papírra, amelyet már esélyesnek láttam, hogy alkalmas lesz a feladatra. A tervem bevált. Vágtam belőle néhány darabot és egész délután, amíg a gyerekekkel játszottam gyűrkölésztem, hajlítgattam, radíroztam. Párszor rá is kérdezett a családom, hogy mégis mi a csodát csinálok?? Éjjel pedig a texturákból megszülettek az overlayek.
Tegnap óta már kapható! Ezen a héten végig 25 % kedvezménnyel az iNSD utózöngéjeként. :)


Most már mindkét gyerekem beteg, nem volt időm oldalt készíteni, így csak két fotón és egy rövid tutorialon keresztül mutatom be, hogyan is néznek ki ezek az overlayek és miként lehet legkönnyebben használni őket.Köszi, hogy itt jártál, szép estét!

4 comments:

 1. Nagyon gyönyörűek! Jobbulást nektek!

  ReplyDelete
 2. Jujj, imádom az ilyen gyűrött hatású OL-t! Nekem szám szerint 1, azaz egy db van, vigyázok is rá nagyon :)
  Jobbulást a csemetéknek!

  ReplyDelete
 3. Leesett az állam, amikor megláttam a HL-ben az overlay-eidet! Írtó ügyes vagy!! és nem gondoltam vna, hogy ezt otthon hajtogattad :) asszem van még hova fejlődnöm :)

  ReplyDelete
 4. Ezek valami szuperségesek lettek! Imádom!
  Jobbulás Nektek!

  ReplyDelete