Thursday, November 24, 2011

Winter Whisper - New collab

Sziasztok!

Diával alkottam közösen múlt héten egy téli hideg, de mégis meleg készletet. A téma és a megjelenési időpont teljesen aktuális, ugyanis ma reggelre -8°C volt odakint, az ablakok az autókon befagytak, a háztető még most is zúzmarás. Egy szó mint száz, itt a tél, nincs mese! Személy szerint nagyon szeretem a telet, mert gyönyörű természeti szépséget képes ez az évszak is mutatni. Kezdve a hópelyhek sokféleségétől kezdve a jégcsapokig, hófödte mezők, hegyek, mind mind gyönyörű. A levegő itt vidéken kristálytiszta, az esti fényben látni a hóesést pedig mesés élmény. Ha jó melegen felöltözünk, kesztyű, overál, meleg csizma, kabát, semmi sem állhatja útját egy kiadós téli sétának, szánkózásnak a nagy hóban. Ja de, egyvalami. Még nem esett hó, de a hétre már ígértek fentről havat. :)
A készletnek a Winter Whisper nevet adtuk. Bennem ez a hideg miatt fogalmazódott meg, mert ha kimegyek a fagyos udvarra és suttogok, beszélek, akkor már látszik a leheletem a levegőben, a másik ok pedig, hogy Dia belecsempészett egy kis csilingelő zenét is a készletbe az alkotási folyamat elején, így én is kanyarodtam utána.
A készletünk rengeteg aranyos elemet, használatra kész overlayeket, ecseteket tartalmaz, valamint szebbnél szebb mintás, és szolid papírokat.
Bízom benne, hogy kedvet csináltunk ahhoz, hogy ilyen hidegben is kimenjetek a hidegbe egy kis mókázásra. Fotózzatok sokat, mert a tél is rengeteg mulatságot, vidámságot rejteget magában. Éljétek az életet, utána pedig kucorodjatok be a jó melegbe egy kis forrócsokival és foglaljátok oldalba a kinti történéseket ezzel a készlettel.


A kreatív csapat inspiráló alkotásait alább megnézhetitek:



A készlet megvásárolható a Design House Digitals és az After Five Designs webshopokban, amelyet Dia blogjáról elértek.
Szép hetet mindenkinek!

5 comments:

  1. Oh, micsoda gyönyörűséges készlet! A szavaid teljesen téli hangulatba hoztak :) ez egy "kell nekem" készlet! :)

    ReplyDelete
  2. Valóban csodaszép a készlet: melengetően zúzmarás. Tele van a régi karácsonyokat idéző elemekkel, legalábbis szerintem. Imádom a szarvasokat és a kis baglyokat is. Nagyon-nagyon szép karácsonyi készlet! Örülök, hogy alkothattam vele.

    ReplyDelete
  3. Gyönyörű készlet Ági!!!Gratulálok!

    ReplyDelete
  4. Meseszép készlet, gratulálok én is! :)

    ReplyDelete
  5. Én is szívből gratulálok, szuper párosítás! Nagyon élveztem vele dolgozni. :)

    ReplyDelete