Saturday, December 24, 2011

Merry Christmas! :)

Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Képzeljétek 2 nappal ezelőtt a Scrapbook.hu kreatív csapata összejött egy kis karácsonyi kraftparty-ra, dumálós, csemegézős, ajándékozós mókára. Én annyira de annyira feltöltődtem ettől a délutántól, hogy amikor "hazajöttem" (apuméknál karácsonyozunk Pesten) alkothatnékom támadt, de mivel semmi scrapfelszerelésem sincs itt, inkább mézeskalácsot sütöttünk és az újdonsült szappannyomdáimat nyomkodtuk bele mintának. Az is jó móka volt. :)

A csapattalálkozón Noémi videózott, Icka fotózott, másnap pedig Noémi egy klassz videót vágott belőle, minket is meglepve a csodás eredménnyel. Ezzel a kis videóval és a Gigi által készített képeslappal kívánok a Scrapbook.hu kreatív csapatának nevében Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Bízunk benne, hogy jövőre is velünk scrapbookoztok! :) Ha most benéztek a Scrapbook.hu.ra meglepetés vár benneteket. Jövő héten pedig hozzám is érdemes lesz visszanézni! :)

              ***                  ***                     ***                       ***                  ***                                   A DHD nevében is Kellemes Ünnepeket kívánok minden kedves vásárlómnak!
Ez alkalomból a teljes bolt kínálata 30% kedvezménnyel megvásárolható. A Karácsonyi készletek pedig 40%-al olcsóbban. Ezek között szerepel legújabb készletem az Await for Santa is.A készletből készített oldalam, amelyen Zsombor, nagyobbik fiam szerepel még 3 hónaposan. Az első Karácsonya, nekünk pedig az első Karácsonyunk volt, mint család. Nagyon kedves emlék. Elolvadok a fotótól mindig, amikor meglátom. :)Boldog Karácsonyt!
Merry Christmas!


Ági

3 comments:

 1. Nektek is boldog karácsonyt!!!

  ReplyDelete
 2. Szerintem is fantasztikus nap volt! Bárcsak minden héten lenne ilyen :D

  Boldog karácsonyt!

  ReplyDelete
 3. Nemrég néztem meg a videótokat, annyira hangulatos, csodás lehet egy ilyen csapatba tartozni!
  Nagyon boldog új évet kívánok!

  ReplyDelete