Monday, March 22, 2010

Kreatív próbatétel, csiripelés és Cewe nyeremény. :)

Igen, kicsit felgyűltek az oldalaim, de mostanában elég kimerült vagyok, sokszor nem jutok odáig sem, hogy ide belinkeljem amit készítettem. Nagyobbik drágaságom belépett az énekelve beszélés és a MIÉRT-ek korszakába. Nem győzök válaszolni neki, meg kitalálni éppen mit csiripel nekem. A kisebbik pedig nyűgös a fogzás miatt. 
Az utóbbi hetekben 3 oldalt sikerült csinálnom, meg mellette elkezdtem a Cewe fotókönyvemet is, úgyhogy nagyjából ez az oka, hogy ide alig írok, pedig akadna mit.

Először is a Scrapbook.hu-n az ehavi SV kreatív próbatételre az utolsó pillanatban sikerült egy oldalt készítenem. Apuról, Mártiról. A feladat a szokásos, a megadott freeebiek felhasználásával kellett oldalt készíteni. Most a "szeretet" témakörben. Én ehhez Franci wordartját használtam fel, szerintem nagyon klassz lett!

Mutatom az oldalt amit készítettem.



Múlt héten nagy meglepetés ért, mert a 24 nevezett alkotásból a Kreatív csapat kiválasztotta az oldalamat, így bekerültem a 6 közé amire lehetett szavazni. Én aznap olyan de olyan boldog voltam! :)) 
Szeretném megköszönni a szavazatokat, ugyan nem kaptam sokat, de ennek a néhánynak is szívből örültem. Anettnak pedig gratulálok a nyereményéhez, csodálatos oldallal nyerted meg a próbatételt! :)
***
Rainbow Kata készített a csiripelős kihívásához egy aranyos készletet. A feladat az volt, hogy ennek felhasználásával készítsünk oldalt. Ezzel is utolsó befutóként de sikerült részt vennem a pontgyűjtésben.
Andor születése napján készült fotót dolgoztam fel.

Rainbow - csirip
Tépett papírszél: Lynn Grieveson
Keret: Katie Partiet 
***
A harmadik oldalamat Cewe 43. heti kihívására készítettem. Krisssz egy ötletes, nem bonyolult leckét adott és annak felhasználásával kellett oldalt kreálni. Ezt a képdarabolást nagyon élveztem. Szintén utolsó pillanatban sikerült összehoznom éjszaka, de annyira klassz kihívás volt, hogy nem szerettem volna kihagyni. 
Íme az oldalam. A fotót egy csodás utazás során készített apu rólam. :)

 W&W - A breath of  fresh air
tépett papírszél: Lynn Grieveson_worn-photo-edges3
 
A végére hagytam még egy kis örömhírt. Milyen jó, hogy befutottam a végére ezzel az oldallal. A Cewe randomja ezen a héten nekem kedvezett, így nyertem egy 10 dolláros ajándékutalványt az After5 shopjába. Jippi! :) 
Örülök, hogy itt jártál! Szép napot! 

9 comments:

  1. Csodaszép oldalak! Gratulálok a nyereményedhez!

    ReplyDelete
  2. Köszönöm szépen! :) És én is gratulálnék Neked, mert csodás oldalt alkottál Te is!! Igazán meghitt lett, és nekem nagyon tetszett, hogy WA freebiet választottad hozzá! Megható lett!

    ReplyDelete
  3. Gyönyörűek, egytől egyig! :) Imádom, amit csinálsz! NAgyon-nagyon bírom a stílusodat! Egyedi és különleges! :) És gratulálok a nyereményhez! :)

    ReplyDelete
  4. Nagyon klasz oldalak kerültek ki ismét a kezeid közül. A CeWe-s kihívásra készült oldalad még nem is láttam. Szuper. Nekem is elég sűrűek a napjaim. Néha alig érem magam utol.

    Gratulálok a nyereményedhez.

    ReplyDelete
  5. Nagyon szuperek az oldalaid :)Ezek közül nekem most a Red Rock Canyon-os a kedvencem, talán mert én is jártam arra néhány hónapja :)
    De a többi is tetszik nagyon :)

    ReplyDelete
  6. Gratulálok az oldalakhoz. Mind tetszik, de ez a cewe utolsó kihívására készült különösen bejön nekem.

    ReplyDelete
  7. Gratulálok a nyereményedhez. Nagyon szupi az oldalad!!!

    ReplyDelete
  8. Annyira gratulka mindenhez! :) Kíváncsi vagyok, mit választasz a kincsesbányából! :)

    ReplyDelete
  9. Wonderful style, Agnes!!!
    I love your layouts!
    Tina O'Flynn

    ReplyDelete