Monday, May 24, 2010

Sok-sok olvasó :)

Képzeljétek, most jártam egy scraptárs blogján, akinek a látogatószámlálója épp ütötte a 2500-at, aminek apropóján blogcandy-t hirdetett (azt kérte ne hirdessük, szóval nem írhatom kiről van szó, hehe)  hát én is gyorsan megnéztem az enyém hol áll. És, hűű... atyám, nem is vettem észre eddig, de 10ezer fölött van (az enyém nincs benne, mert az ip címemet kizártam a számolásból)!!!

Szóval arra gondoltam, hogy aki még nem jutott hozzá a Sympathique készletemhez az hagyjon itt nekem egy megjegyzést és 3 emberkét ki fogok sorsolni mondjuk pénteken, akik megkapják a készletet. Akkor a határidő legyen csütörtök éjfél.
Egy feltételem had legyen, aljas módon. Készüljön is belőle egy oldal, hogy tudjam mutogatni az LDD-n még jövő héten. :D

Annyira kíváncsi vagyok már az eladási riportra...de erre még várnom kell sajna.

Nos kinek van kedve játszani?:)

Zárszóként pedig had köszönjem meg, hogy olvastok és olyan sok kedves üzenetet hagytok itt nekem. :)

18 comments:

  1. Gratulálok a sok olvasóhoz! :) És persze én is szurkolok Neked, akkor is, ha eddig nem tudtam oldalakat készíteni a készleteidből. Nagyon szép és minőségi minden, amit készítettél! Csak így tovább! :)
    Köszi a lehetőséget! :)

    ReplyDelete
  2. Én is gratulálok a sok olvasóhoz! köszi a lehetőséget, nagyon kedves tőled! Szupi lenne megnyerni,és persze hogy készítenék vele oldalt, ez csak természetes! :)

    ReplyDelete
  3. Még sok-sok olvasót kívánok Neked. Szerintem jól járnak. A verseny utolsó részében is szorítok Neked. S bevallom, nagyon tetszik a készleted, de nem tudtam megvenni. Köszi a lehetőséget.

    ReplyDelete
  4. Sajna en szemernyit sem konyitok a digihez, de azert gratulalok a gyonyoru keszleteidhez. :) Kernek egy szivesseget, ha nem gond. Le tudnad nekem irni, hogy hogyan tudom kizarni az IP cimemet a szamolasbol? De csak ha nem bonyolult. Elore is koszi :)

    ReplyDelete
  5. Mörjike, olyan jó volt visszaolvasni, imádom az oldalaidat és azt is ami, általuk vagy... a "nekem a scrapbook"-oldalad nagyot ütött rajtam, gyönyörű, elgondolkodtató... a készleted pedig imádnivaló... jó lenne természetesen megnyerni, bár én sem értek a digihez... de kinyomtatva, hm... szeretném, no... gratula a sok olvasóhoz és szoritok a döntőért...

    ReplyDelete
  6. Nekem ugyan már megvan a készleted, de egy kedves üzenetet azért szeretnék hagyni. Gratulálok a sok-sok olvasóhoz! Nem véletlen, hogy ennyien látogatnak.
    A készletedből pedig igyekszem mielőbb alkotni valamit.

    ReplyDelete
  7. Bár oldalt nem készítettem, de figyelemmel kísértem a munkálkodásod. Szorítok neked és persze szeretném, ha készíthetnék oldalt a készleteddel. :-)

    ReplyDelete
  8. Gratulálok a sok olvasódhoz! és úúúgy szeretném megnyerni a készleted :D (már megpróbáltam feltölteni a számlám, de basszus, rögtön le is vonták kamat címén :(((( ) szóval most reménykedem!

    ReplyDelete
  9. Tök jó ötlet. Most már csak a szerencsében bízom...Köszönöm a lehetőséget!

    ReplyDelete
  10. Gratulálok én is,és a nyerteseknek is akik kilesznek sorsolva (én csak 2300 körül járok a számlálóval és az én ip sincs benne, most keztem csak ebbe az ébve bloggolni
    Egyszer nekem is meg lessz a 10ezer:)***jót kuncogok
    A készlet viszon csodás!

    ReplyDelete
  11. Hát ezért a készletért érdemes harcba szállni, mégha mégoly randomizált is :) Csak csatlakozni tudok a sok gratulációhoz és szuper volt az összes Little dreamer-es készlet, én szurkolok :)!

    ReplyDelete
  12. Nagyon gratulálok én is! Kezdö scrapesként csak tátom a zsám, olyan szuper dolgaid vannak! :)

    ReplyDelete
  13. Hát gratula nagyon :) Minden héten figyelemmel követtem, ki-mit alkotott. Olyan sokat tudok tőletek tanulni. A munkáidat meg imádom, ez a sítlus áll hozzám közel, erre az elmúlt pár hónapban is rájöttem :) Úgyhogy drukkolok nagyon, és ha már blog és scrapbook :) Most indítottam el a kreatív blogom, mert láttam, hogy mindneki mennyire aktív és tényleg annyi ötletet lehet gyűjteni :)

    ReplyDelete
  14. Gratula a sok olvasóhoz... bár nem csodálkozom :)

    ReplyDelete
  15. A háttérből örömmel kísértem végig az utadat és örömmel készítettem és töltöttem fel az oldalakat is, hogy Neked is sok legyen!
    Mindannyian büszkén vesszük tudomásul, hogy ilyen sokan járunk, járnak Nálad!
    Amennyiben a sorsolás nekem is kedvezne, örömmel készítenék (az utolsómmal nem voltam elégedett, de nagyon siettem, hogy időben feltegyem) oldalt:-)
    Ennek eredményétől függetlenül is töretlenül szurkolok Neked!!

    ReplyDelete
  16. Lehet ilyenből kimaradni??? Naná, hogy szívesen jövök! és azért ez a látogatottság sem semmi!!! Gratulálok!

    ReplyDelete
  17. Hadd álljak be a gratulálók sorába én is! Scrapbook függő vagyok,készül egy 365 nap projectem is, amihez felhasználtam egy korábbi készletedet, mert nagyon tetszik a stílusod. Gratulálok neked és nagyon sok sikert (és további szépséges munkákat) kívánok!

    ReplyDelete
  18. Hogy hová lett az én kommentem...?! Esküszöm, hogy írtam, de biztos elcsúsztam valahol a szóellenőrzésen... :D
    Csak gratulálni szerettem volna a sok olvasóhoz, lesz még több is, mert annyira fantasztikusan szépen kidolgozottak a készleteid, hogy szerintem sokan lesznek rá kíváncsiak.
    És az eladási riportodban biztosan van még egy vásárló, és hihetetlen, de igaz, még az oldalammal is elkészültem... :D Itt láthatod.

    ReplyDelete