Tuesday, July 27, 2010

30

Hétvégén Budapesten a Haladó Scrapbook tanfolyamon jártam. Sabee-tól és Kolibritől tanulhattunk, hogy mitől is lesz szép és dinamikus egy scrapbook oldalunk elrendezése. A lányok nagyon értik a dolgukat, nagyon profik és fantasztikus inspirációs oldalakkal érkeztek. Az előadás után pedig következett az alkotás. Ehh, de féltem én ettől. Még sose egy oldalt sem csináltam, csak vágytam rá. Elég sokáig tétováztam melyik csomagot válasszam a fotómhoz. A témát illetően határozott elképzeléssel érkeztem a dizájnt illetően pedig a 'lesz ami lesz' elvet követtem. :) Sokáig babráltam és pakolgattam, végül csak kialakult bennem valamiféle kép hogyan is képzelem el életem első hagyományos scrapbook oldalát. Fú, tök ciki volt, de eszközöm csak egy toll és egy kisolló volt amit magammal vittem, úgyhogy hálás köszönet a körülöttem ülőknek, hogy hol ezért hol azért zaklattam őket. :D
A hangulat a teremben végig szuper volt. Nem is sokra jutottam ott az oldalammal. Itthon fejeztem be másnap.
Azt tudtam, hogy tuti eltépem a papíromat és tuti összevarrom, hisz digiben is ez a kedvencem, muszáj voltam kipróbálni... ééés... szuper volt. :)
Még sose varrtam papírt és elkövettem azt a hibát, hogy nem csináltam próbavarrást, hanem nekiestem. Így sikerült, hogy a fölső íves varrásoknál eléggé hibádzik a varrásom. Tulajdonképpen akár mondhatnám, hogy direkt volt, pedig nem. A varrógépem kicsit tikkelt, nem tetszett neki először a papír, de aztán csak belejött. :)
Először kicsit sopánkodtam, hogy most bonthatom ki, de aztán úgy hagytam és úgy voltam vele, hogy majd jól azt mondom, hogy direkt ilyenre csináltam. :)
A nagy piros harmincast akryl festékkel festettem rá, a fotó pedig kinyitható kis füzetecske, a kommentár helye.

A galériában már nagyon sok kedves kommentet és bíztatást kaptam, amit nagyon köszönök!!!  Fogalmam sincs mikor fog elkövetkezni a következő 'hagyma' ideje, de biztos lesz még.


és a hibás varrásom az eltépett alapkartonon. :)


felhasználtam: Basic Grey - Green at heart kollekció
Bazzil karton
Köszönöm, hogy itt jártál.

8 comments:

  1. Beautifully done!
    I love this, Agi!

    ReplyDelete
  2. Eszméletlen gyönyörű oldal lett! Óriási tehetség vagy hagyományosban is! Úgy örülök, hogy tudtunk találkozni, bár sokat nem tudtunk beszélgetni! Gyerekek mellett egy picit macerásabb a hagyományos, egy kis sarkot kell biztosítani a cuccoknak és az alkotásnak, de megéri! Nagy előny ám, hogy digizel, főleg a te stílusod teljesen átvihető a hagyományosba! :D

    ReplyDelete
  3. Ez fantasztikus lett, nagyon tetszik!!!

    ReplyDelete
  4. Gratulálok az elsőhöz. Gyönyörű lett :)

    ReplyDelete
  5. UI: szeretnélek meglepni, légyszi nézz be hozzám:
    http://elizakittydreams.blogspot.com/2010/07/meglepi.html

    ReplyDelete
  6. Ági, tudod, mennyire bírom ezt az oldaladat! Már ott tetszett, úgy csírájában, növekvőfélben, készen pedig még jobban! Tudsz Te lány, nagyon! Csak így tovább, én csápolok!

    ReplyDelete
  7. Szerintem tök jó az a "speciális" varrás;-).
    Csak így tovább!

    ReplyDelete
  8. A varrással tetted tökéletessé úgy,hogy kár volt izgulni
    Csak igy elöre!

    ReplyDelete