Monday, February 21, 2011

Store closing

Egy álom vált valóra tavaly nyáron... Designer lehettem a Little Dreamer Designs-nál, amire örök életemben emlékezni fogok.
2011 Március 15-én végleg bezárja kapuit az LDD ezért mától minden termék 50 % kedvezménnyel kapható 15-ig.
Úgy döntöttem, hogy egy időre vagy örökre én is befejezem a tervezést.
Köszönöm mindenki támogatását, a vásárlásokat a drukkolást a verseny során, hogy egy álmom valóra váljon. Nélkületek nem ment volna!! Rengeteg élménnyel és tapasztalattal lettem gazdagabb. Sok fantasztikus embert ismertem meg így... de az életem eme rövid szakaszának most már vége.
Viszlát LDD! Hiányozni fog nagyon! :( Szívem hasad meg elhihetitek. Mindannyiunk számára váratlanul jött Michelle bejelentése tegnap.

Mörjike

36 comments:

  1. Teljesen padlón vagyok, most olvastam a hírlevelet. :(( De hát miért?? Szerintem ne temesd a dizájnt, az élet nem áll meg, és rengeteg remek bolt van még! Lécci!

    ReplyDelete
  2. Én is padlót fogtam...
    Egyet értek Kovaxkával és remélem folytatod még vmikor! :ölelke:

    ReplyDelete
  3. Én is most kaptam meg a hírlevelet, és tök meglepődtem. Mentem is a blogra, hogy megnézzem, mi van. Ahogy a lányok is mondják, én is a padlón vagyok. Biztos valami komoly dolog van a háttérben, ha ez benneteket is váratlanul ért. Sajnálom.

    Szerintem se hagyd abba a tervezést, mert nagyon szép és színvonalas dolgokat készítettél eddig is. Pihenj egy kicsit és gondold át. :) Drukkolok!

    ReplyDelete
  4. Ági, hát én nem jutok szóhoz! Teljesen meglepődtem, gondolom hogy ti tervezők, mit élhettek át ilyenkor!
    Szerintem is lesz helyed egy másik shop-ban, és nagyon remélem, nemsokára örömhírt fogsz nekünk mondani!
    Csodálatosak a készleteid, az oldalaid... töltődj fel egy kicsit, aztán mindent bele:))

    ReplyDelete
  5. Én amikor olvastam a hírlevelet, azt hittem, csak Michelle zár be.. ó, de kár, hogy ez van!
    Ági, pihend ki (?) magad és kezdd újra! Szerintem fantasztikus dolgokat készítesz, bárhol megállod a helyedet! Hajrá, hajrá!

    ReplyDelete
  6. Biztos valami komoly dolog lehet Michelle döntésének hátterében, hiszen 1 hete még új tagokat toborzott...
    Ági! Sokszor leírtam már, de lelkesítésnek ide is: én csak nálad voltam CT tag, nem is jelentkeztem soha senki máshoz, mert a te készleteiddel tudtam 100%-ig azonosulni (még a nem barnákkal is). :)
    Nagyon sajnálom a történteket, de én is biztos vagyok benne, hogy bármelyik bolt tárt karokkal vár majd téged! Heverd ki az első sokkot, és hajrá!

    ReplyDelete
  7. Hmmmmmmmmm, nagyon-nagyon sajnálom. Remélem nem végleg maradsz távol a tervezéstől!!! Olyan csoda klassz cuccokat készítesz!!!!Kár lenne érte, érted!!!! Gondold át, pihenj és hajrá!!!!!! Nagyon szép napot kívánok!!!!

    ReplyDelete
  8. Én is remélem, hogy csak a hirtelen sokk hozhatta ki belőled ezt a kijelentést. Neked nem szabad feladnod, hiszen annyira gyönyörű dolgokat gyártasz. Kívánom, hogy találj egy másik boltot ahol folytatni tudod. Kérlek, hogy gondold át a dolgot és keress új helyet.

    ReplyDelete
  9. Sajnálom! Emlékezz rá, hányan álltunk mögötted, hányan drukkoltunk. Van hozzá tetetséged, nem szabad feladni! Profi tervező vagy, imádom a készleteid. Szkreppes pályafutásom fénypontja volt ,hogy beválasztottál a csapatodba. Na, most már törölgetem a könnyeim.

    ReplyDelete
  10. Sajnálom a hírt, elhiszem, hogy megviseld! De szerintem sem szabad feladnod, tehetséges vagy, fantasztikus készletek kerültek ki a kezeid alól. Gyászold meg az LDD-t, aztán újult erővel folytasd tovább valahol máshol!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Azt hittem rosszul olvasom ma reggel az LDD hírlevelét!
    De az a hír nem Téged vagy a Te munkádat minősíti Mörjike!! Te nagyon jó vagy, gyönyörű dolgokat tervezel, bárhol, bárkinél megállod a helyed! Én is azt kérem, nehogy feladd!! Nem hagyhatod abba! :D
    Szombaton találkozunk ám! Ott is fogom folytatni a _nemadhatodfel_ kapmányt! :DDDDDD

    ReplyDelete
  12. Múltkoriban írtam, hogy mennyire imádom a főként a háttereidet, maszkjaidat!!!!
    Annyira szeretném látni, hogy ezek az érzelmek milyen papírokat hoznak ki belőled!!!!!!
    Nekünk "példamutatásra" van szükségünk. Számomra a szkrep azt jelenti, hogy a belső érzéseim jelenjenek meg az oldalaimon, ha pozitív, ha negatív!
    KIVÁNCSI VAGYOK, HOGY EGY TEHETSÉGES DIZÁJNERNÉL EZ HOGYAN IS MŰKÖDIK!!!!!

    .. én nem tudom, hogy mi kell egy ilyen üzlet megnyitásához. De nem lehetséges, hogy a tehetséges magyar dizájnerek összeálljanak és egy saját boltot nyissanak, ahova majd boldogok lennének a külföldi dizájnerek, hogy "bekéredzkedhetnek"??????

    ReplyDelete
  13. Ildinek és Jumának is igaza van! És szinte mindenki elmondott mindent előttem! Nem csak ez az egy bolt van, és tényleg miért nincs magyar????Olyan tehetségesek vagytok, fiatalok, mi az hogy abbahagyod???Ha nem is vagyok fő felhasználód, látom mi a szép, különleges, és mindig megnézem a készleteket!!!! Fel a fejjel, semmi nem történt, becsuk egy bolt nyílik helyette másik!

    ReplyDelete
  14. Visszajöttem. Hogy Merikának és Jumának válaszoljak: azért nincs ilyen magyar áruház, mert nincsenek teljesen rendbe téve és tisztázva egy webáruház adózásának körülményei. Míg külföldi áruházban árulva minimális adót kell fizetni, addig itthon a nem megfelelő törvények miatt elég magasat. Gigiék is ezért nem tudtak digirészleget csinálni. Nagyon macerás. :( Sajnálatos, hogy ilyen körülmények miatt nem kerülhet sor egy magyar áruáház nyitására. :(

    ReplyDelete
  15. Teljes döbbenet nálam is. Ági, ne add fel, biztos találsz máshol helyet. Nekem is kedvenc boltom volt és nagyon kedvelem a készleteidet tudod, mi lesz velem nélkülük? :) Ha másért nem, hát ezért kérlek ne hagyd abba!

    A másik téma, igen Gigi jópárszor mondta, hogy nem tudják beindítani a digi eladást a neten. Nem lehetne ez ügyben valamit lépni? Petíciót írni vagy valami....

    ReplyDelete
  16. Nem akartam hinni a szememnek, mikor megláttam az LDD hírlevelet. Az egyik legmagasabb színvonalú bolt volt. Biztosan komoly ok lehet a háttérben...
    Megértem a reakciódat, mert én is nemrég átéltem hasonlót. Remélem, hogy Te is ugyanúgy túl leszel ezen és egy kis pihenés után lehetőséged lesz új üzletet nyitni. Biztos vagyok benne, hogy BÁRHOL megállnád a helyed. Nagy kár lenne, ha végleg abbahagynád!

    ReplyDelete
  17. Az abbahagyást tessék gyorsan elhessegetni.Picit szomorkodhatsz a bolt miatt,hiszen nagyon megdolgoztál érte,de aztán tessék keresgélni másikat.Mindent elmondtak a lányok előttem,ennyi ember van mögötted,ne hogy feladd!!!!

    ReplyDelete
  18. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Pihenj és biztosan a kellő időben megtalálod azt a helyet, ahol szívese árulnál ismét! Visszavárunk! :)

    ReplyDelete
  19. Sokkkk! Ez tényleg derült égből villámcsapás! Csatlakozom Ági a többiekhez, NAGYON TEHETSÉGES VAGY! Ne add fel a tervezést! Meg úgy is hiányozna, ezt nem lehet így egyik napról a másikra feladni. Michellenek biztos nyomós oka van rá, hogy így döntött, különben miért hirdetett illetve keresett új tagokat?! Remélem mihamarabb megtalálod újra a helyed tervezőként, én nagyon várom! Kitartás és fel a fejjel! Margó ötlete sem hanyagolandó...

    ReplyDelete
  20. Lehet, hogy közhely, de ha becsukódik egy ajtó, akkor kinyílik egy másik. Keresd meg az új ajtódat! Sok sikert hozzá!

    ReplyDelete
  21. Köszi Janka hogy írtad ezt, én nem értek hozzá! De esetleg lehetne egy külföldön lakó, élőnek nyitni máshol.Az attól még magyar tervezők dolgait árulná. Vagy már ezt sem lehet??? Jaj de egyre rosszabb minden? Bocs Mörjike hogy itt levelezünk, de nagyon drukkolnék Neked Sabinak és a többi magyar tehetségnek!!!

    ReplyDelete
  22. Ági, annyira sajnálom! Ne add fel, csak a jót, az új kezdet lehetőségét lásd az egészben!

    ReplyDelete
  23. Hát ez úgy egészébe véve nem semmi! Méla döbb! Ne menj el végleg Ági! Egy bolt attól lesz ami, akik árulnak benne és Te művész vagy, kell hogy ott legyél a scrappes palettán!

    ReplyDelete
  24. Annyira sajnálom én is!!!! :( De kérlek ne add fel! Most biztos nagyon nehéz Neked (meg Szabinak is)! :(
    Egy kis pihenő után folytasd kérlek! Annyira gyönyörű készleteid vannak! Már alig vártam, hogy vásárolhassak Tőled!!! (de még mindig nincs PayPal-om :( )
    Nem szabad feladni!!!!
    Annamari

    ReplyDelete
  25. annyira rossz és reggel én is iszonyúan meglepődtem! Biztos valami hatalmas dolog van a háttérben, ha Michelle ilyen hirtelen vetett véget neki!! DE van helyed ebben a világban, csak találd meg, ne add fel!! ilyen referenciával bárhol felvesznek!! kitartás csaj, tudom rossz, de csak előre nézz!!

    ReplyDelete
  26. Téged s Szabit is hatalmas tehetségnek tartalak. Döbbenten olvastam a hírlevelet, nem is érthetem...DE
    Sok de van, pl. mi, akik bejegyzést írunk most Nektek. Mert mi mind szeretjük, amit és ahogyan csináltok. Remélem, h pici megnyugvás után újult erővel keresitek az új boltokat, amelyek polcaira odaköltözhetnek a szépségeitek!!!

    ReplyDelete
  27. I am also sad by the news of the closing of Little Dreamer Designs and by your news and I hope you just take a break from designing because your designs are beautiful! All the best to you whatever you do and I will be following your blog and hoping you return to designing one day.

    ReplyDelete
  28. Mörjike! Ez nem a Te kudarcod! Te valóban tehetséges vagy, gyönyörű készletekkel álltál elő. Ahogy írtad is, egy álom vált valóra számodra, amikor bekerültél. S ahogy olvasom (s egyébként is biztos vagyok benne)most is nagyon-nagyon sokan állunk melletted. Én is azt mondom, pihend ki magad, aztán bátran kopogtass egy másik boltba. S örülj annak, hogy itt elindulhattál. Bizonyítani már bizonyítottál. Hajrá! Drukkolunk.

    ReplyDelete
  29. Nagyon sajnálom! Ne add fel, próbálkozz máshol!

    ReplyDelete
  30. Nagyon sajnálom Ági! Ez rémes. Kérlek ne keseredj el!!!

    ReplyDelete
  31. Nem bírtam végigolvasni a rengeteg hozzászólást, de így is tudom mit írtak, gondoltak az előttem szólók. Nagyon-nagyon sajnálom a bolt-bezárást Mörjike. De ne add fel a tervezést. Annyira egyedi és gyönyörű amit csinálsz. Kééérlek, naaa... Most pihenj egy kicsit és próbálkozz máshol. Két kézzel fognak utánad kapni. Én szorítok! (És már elkezdtem a férjem fülét rágni a PayPal-ért...)

    ReplyDelete
  32. Nézd meg, hányan nem akarják, hogy feladd a tervezést!!! Én sem!!! Csak most találtam rád!!! Talán kell egy kis pihenő... hogy újult erővel vághass bele! Nem nyilatkozhatnék mások helyett, mégis bátran kijelentem: mi mindannyian melletted állunk!!
    A kedvenc filmemből idéznék (bár Éva már írta): "ha Isten bezárja az ajtót, valahol biztosan ablakot nyit"

    ReplyDelete
  33. I am so sad that LDD is closing! I have a question though - what happened to your Kraft paper packs - Christmas, Love and Winter? I wanted to buy them but they seem to have disappeared. Is this an error?

    ReplyDelete
  34. Falwyn, thank you! Yesterday I took those products off from the virtual shelves, I want to move into my new store. Yeah, I'll move really soon. :)

    So thanks everyone for your kind words, I appreciate all! After a short hesitation I decided to keep designing and I looked for my new digi home. :)

    ***
    Köszi mindenkinek a kedves szavakat! Annyira jól esik. Pár napig határozottan úgy gondoltam, hogy végleg befejezem a tervezést, de végül mégis a másik oldalra billent a mérleg nyelve.
    Hamarosan költözöm! :)

    ReplyDelete