Saturday, May 7, 2011

iNSD a Scrapbook.hu-n :)

Megkezdődtek a fergeteges kihívások és játékok a Scrapbook.hu-n, amelyek kerek egy hétig fognak tartani a nemzetközi Scrapbook naptól, azaz mától, jövő hét ilyenkorig, amikor a Magyar Scrapbook Napot ünnepeljük. :) A kihívások áttekintő táblázatát ebben a fórumtopikban találjátok

A kreatív csapat tagjai összeállítottak egy készletet a Scrapbookozás jegyében. Címe: 'A világ scrapbookos szemmel', amely regisztrált tagoknak ingyen letölthető innen. A készlethez tartozik egy kihívás is, melynek Rainbow Kata a háziasszonya.



A készletből én is készítettem egy inspirációs oldalt, amely arról szól én miben lelem az inspirációimat a scrapbookozáshoz. Az oldalhoz felhasználtam még Anna Aspnes varrásait és Lynn Grieveson gyűrt papírszéleit. Számomra megunhatatlanok. :) Az oldalamnak az 'Inspiráció mindenhol' címet adtam.







***
Másik digitális otthonomban, a Design House Digitalsnál úgy néz ki végre vissza állt a megszokott rend, újra elérhető a weboldal. Az iNSD jegyében egész héten akciókkal, 1dolláros készletekkel, meglepetésekkel várunk.

Ma indult útjára a Decorator's Blog Hop, amelyet végig járva egy egész albumnyi gyönyörű quickpaget gyűjthettek be.

Happy iNSD!

1 comment:

  1. Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [08 May 01:00am GMT]. Thanks, Maria

    ReplyDelete