Sunday, May 29, 2011

Néhány oldal

Készítettem néhány oldalt mostanában, amiket itt még nem mutattam be. Most ezek következnek. :)

Az elsőt az SB.hu iNSD alatt futó Digimorf játékára készítettem kezdő oldalnak. A játék fórumtopikját és galériáját a linkek alatt megnézhetitek.
::credit here:::

A másodikat szintén az iNSD hete alatt készítettem, Didó Titok című kihívására. A feladat az volt, hogy olyan oldalt készítsünk, ami a lehető legjobban hasonlít Dia oldalához, amelyből csak picike részleteket mutatott meg és persze egy részletes leírást. A játék kedvéért odáig merészkedtem, hogy vásároltam olyan készleteket is, amilyeneket még életemben soha, úgy gondoltam, hogy nem illik a stílusomhoz, de meg kell mondjam, annyira üdítő volt elkészíteni ezt az oldalt, hogy elképzelhető, lesz esetleg párja is ennek. Mindenesetre remek kirándulás volt a minimalscrap világába ez a játék.

:::credit here:::

A harmadikat, pedig Dia Pirate Story készletéből készítettem. Merészeltem jelentkezni OKC-ra nála, ő pedig volt olyan kedves és mindenkinek lehetőséget adott. Köszi Dia! :)
Az enyém ilyen lett a két kis szeretgetős, de inkább sokszor marakodós banditámról, meg az érzéseimről ezzel kapcsolatban. :)

:::Credit here:::
Van ám még egy. :) Ezt az utolsó oldalamat ajándékba készítettem NZsuzsának sok szeretettel az SB.hu-n futó Kép egymásnak című játék keretén belül. Egy esküvői fotót kaptam tőle, így szerettem volna valami régieset, de mégis ne legyen annyira nagyon ódon kinézetű így elég sok mindenki készletéből vettem egy kis csipetnyit, többek között a héten megjelent új Paint Accent ecsetkészletemet is, végül ilyenre sikeredett. Azt hozzá kell tennem, hogy egész héten nálam volt a fotó, de egyszerűen nem jutott időm rá elkészíteni, csak péntek este 10 körül sikerült leülnöm végre és kicsit játszanom ezzel a szép fotóval. Remek kikapcsolódás volt, köszi Zsuzsa! Remélem tetszik az eredmény. :)


:::credit here:::

Ugyan ezen játék keretén belül én pedig Ritacicától kaptam egy tüneményes cicás képet Andorról, amint épp sütés közben a tejkimérő edényből nyalakszik. :) Köszi Rita, nagyon szeretem!!!!

:::credit here:::

Szép vasárnapot mindenkinek!! és éljenek a gyerekek! Boldog gyerek napot!!! :)

5 comments:

  1. Kedvelem a munkáidat.Ötletesek.Legtöbbször sajátos egyedi hangulattal és színekkel kápráztatnak el.S a fotó választások is nagyon ott vannak.A mostani sorom 1 3 5 4 2 az én szememmel.

    ReplyDelete
  2. nagyon szép oldalak! imádnivaló a Didó készletéből készített képed. :)

    ReplyDelete
  3. Olyan sokrétű vagy, mindegyik oldal más és mégis te vagy!!! IMádom!!:-D

    ReplyDelete
  4. Köszi! Az utolsót nem én csináltam ám. :)

    ReplyDelete