Thursday, June 30, 2011

The Patriot

Sziasztok!

Mi itthon ugyan nem ünnepeljük Július 4-ét, hacsak nincs valamilyen családi ünnep, Amerikában viszont hatalmas esemény.
Eredetileg nem állt szándékomban ilyen jellegű készletet készíteni, de egyik nap megláttam egy képet, amelynek megtettszett a színe, készítettem belőle egy színpalettát és végül egy ilyen készletté kerekedett.

Tegnap legnagyobb örömömre befutott a helyes megfejtés is a játékra, ugyan is a készlet neve, ahogy a címben is látjátok a The Patriot nevet kapta. A nyertest az előző bejegyzésben hirdettem ki.

Külön a papírok:


Természetesen nem csak hazafias oldalak készítéséhez tökéletes hanem bármilyen más témához is nyugodtan fel lehet használni. Erre ékes bizonyíték a csodálatos kreatív csapatom munkája. :)Valamint én is készítettem egy AAM oldalt magamról a készlet papírjainak a felhasználásával.

:::Credits:::
Valamint hoztam még egy nagyon klassz dolgot. Janka munkáját dícséri, hogy a Renewed Spirit kollabunkból készített egy fotókönyvet. Csodálatos lett!! Ha szeretnél te is egy ilyen könyvet gyorsan elkészíteni, a QuickPage album megvásárolható mától a Design House Digitalsnál.


Janka blogján pedig vár rátok majd egy meglepi. Érdemes lesz ma hozzá bekukkantani. :)

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

3 comments:

 1. A fotókönyv ugyan még nincs kész, de nem késik sokáig :)

  Tök jó az új készleted! Tetszik, hogy modernizáltad a színeket, és nem azt a nyomi piros-kék kombót használtad, mint a zászlón :D

  ReplyDelete
 2. So, that's what I made with The Patriot papers and others of your wonderful designs

  http://www.myscrapbookart.com/gallery/showphoto.php?photo=417346&nocache=1

  Ciao, Ari

  ReplyDelete