Friday, July 22, 2011

Heti kihívás - SB.hu

Sziasztok!

Úgy szaladnak a napok.. ismét eljött egy péntek, ráadásul a hónap utolsó kihívása a Scrapbook.hu-n. Jaj nem is boncolgatom tovább ezt a kérdést. Mindjárt vége a nyárnak is. ?...
Ezúttal Gigi a háziasszonya a vázlatterv kihívásnak. Egy nagyon bájos, aranyos oldalt hozott nekünk, amelyet liftelnünk kell az ingyenesen letölthető oldalvázlatok segítségével vagy anélkül. A lényeg az elrendezés, minden más szabadon variálható.
Szeretném nektek megmutatni először a kihívás indító oldalát, amelyet Gigi készített hagyományos technikával.
Tündéri, cukorka az egész. Nagyon tetszik nekem.

:::credit:::

Inspiráció gyanánt, Gigi rögtön liftelte is a saját oldalát digiben. Ez ha lehet még nagyobb kedvencem. Olyan jó érzés látni a készletünket használatban. Ez az oldal pedig így tökéletes. Érzésem szerint a készlet remek kiegészítése a tündéri fotóknak. A színek a fotóról az egész oldalon visszaköszönnek. 

:::credit:::


Végül mutatom az én oldalamat, amely a Gigiével ellentétben elég monokróm lett, de mostanában nekem nagyon bejön ez a stílus. A cseppnyi feketékért odavagyok. :)

:::credit:::


Az oldalon Andor látható fürdés után elevenen, zsiványan, még vizesen. 

Ha szeretnél többet megtudni a kihívásról, itt olvashatsz róla, sőt, még több inspirációs oldalt is láthatsz, amelyet a kreatív csapat tagjai készítettek.

Ne feledjétek, minden, ebben a hónapban indított kihívásunk határideje a hónap utolsó napja, éjfél. Van még időtök alkotni, várunk szeretettel!



1 comment:

  1. ó, nagyon tetszik az oldalad!!! nekem is tetszik a csipetnyi fekete. :)

    ReplyDelete