Monday, July 11, 2011

SB.hu kihívások

Sziasztok!

Egy ici-pici elmaradásban vagyok a blogolást tekintve. Néhány oldallal adósotok vagyok, amiket most egy füst alatt pótolok. :)

Mint sokan tudjátok már, a Scrapbook pont hu kihívástematikája megváltozott. Június óta hetente jelentkezik a kreatív csapat kihívásokkal és freebiekkel. Hónap végén pedig, aki legalább 4 heti kihívást teljesített, indulhat a Hónap alkotója címért, amely értékes jutalmakkal és a becses címmel jár. :) Hónap végén a SB.hu regisztrált tagjai szavazzák meg, kik kapják e neves címet. Lehet indulni hagyományos és digitális alkotó kategóriában. A nevezés feltétele egy kategóriában, hogy a 4 oldalból legalább 3 digi avagy hagyományos legyen... annak megfelelően melyik kategóriában szeretne nevezni. A részletes kihívásleírást itt olvashatjátok

Júniusi oldalak.

Brigi klassz csíkos a trendi kihívására készítettem egy igazán csíkos oldalt a pasijaimról. :) Keresztanyáméknál voltunk grillpartin, ahol a kis csemetéim megrohamozták a 2 csíkos nyugágyat és hatalmasat hancúroztak rajtuk. :)



:::credits:::


Dia szuper ötletes Titkolózós kihívására pedig Andoromról készítettem egy oldalt.



:::credits:::


A másik két heti kihívásra oldalt nem készítettem, és már a kihívás is lezárult, de klassz freebie-k kapcsolódnak hozzájuk. Ha még nem láttátok, akkor érdemes megnézni őket.



Végül jöjjenek az aktuális júliusi kihívások.


Első héten a 'Gondolatok' kihívás háziasszonya Didó. A téma pedig nagyon könnyed, levegős és egy fantasztikus freebie is kapcsolódik hozzá.
Nézzétek csak!

 



A kihíváshoz én is készítettem inspirációs oldalt, amely számomra minden tekintetben levegős. Mind a fotóválasztás, mind a hozzávalók, és a színek is a levegőt idézik. A fotón én vagyok pár hetes anyukaként. Ölemben az elsőszülött csemetém, amikor a nagycsaládnak is bemutattuk, egy kerti parti keretén belül. Tehát az oldal az első levegőzésünket hivatott megörökíteni. Már majdnem 4 éves a fotó, és még csak most került oldalra...ehh :)



:::credits:::


Ne feledjétek, hogy a hónap összes kihívása a hónap végén zárul le, így van idő bőven alkotni. Remélem minél többen csatlakoztok hozzánk júliusban is. :)

Szép napot!

3 comments:

  1. De Te legalább tudod pótolni Klasz oldalakkal az elmaradásaidat.

    ReplyDelete
  2. Egyébként is szeretem az oldalaidat, a fiaid igazán "oldalra kívánkoznak":-))) De, ez az oldalad Zsombival, a legkedvencebbjeim közé tartozik!!!

    ReplyDelete
  3. Gyönyörű oldalakat készítesz! Olyan finom és elegáns! Megyek szétnézek már az sb.hu-n mert naon le vok maradva!:P

    ReplyDelete