Saturday, August 6, 2011

Week in the life 2011 album + egy kis nyár az SB.hu-n

Sziasztok!

Egy korábbi blogbejegyzésemben említettem, hogy én is belevágok idén Ali Edwards-al a Week in the life projektbe. A hét első napján az utolsó bogarat is lefotóztam, ami az utunkba került, aztán a hét folyamán napról napra kevesebb fotó készült. Menet közben kezdett kikristályosodni a fejemben, melyik napról mit szeretnék megörökíteni. Így a fogmosást például nem fotóztam le minden nap. :)) Hálás vagyok a kis családomnak, hogy hajlandóak voltak közreműködni és hagyták magukat fotózni és támogattak, hogy elkészítsem ezt az albumot. Az eredmény Andornak is nagyon tetszik és Gáboromnak is. Zsombi még csak azért nem látta, mert apuéknál nyaral ezen a héten. Ma várom őket haza nagyon de nagyon. :)

Bevallom nagyon élveztem a dokumentációs hetet, és ezt a pár napot is, amíg az albumot készítettem. Már írtam a múltkor, hogy teljesen digitális albumot állítok össze, amiből fotókönyvet fogok készíttetni. Az albumhoz Ali Edwards 2011 Week In The Life sablonját, és rengeteg DHDs készletet használtam fel.
A könyvet tegnap már meg is rendeltem mindössze 2456 Ft-ért 8*8 inch méretben. :) Nagyon várom, hogy a kezembe vehessem, de erre még egy kicsit várni kell!!

Ha van kedved itt belelapozhatsz a könyvbe.




A designt nem bonyolítottam túl, mert szerettem volna, ha a fotókon és a leíráson van a hangsúly, így Ali templateje teljesen ideális volt nekem, bár szerintem nincs is benne eredeti összeállítás, mert mindenen változtattam a fotók kedvéért. Egyszerű kis könyvecske, de rólunk szól, így szívemnek nagyon kedves. Jah és büszke vagyok magamra, hogy ezt a projektet végigcsináltam, bár nem is volt nehéz. Jövőre is biztosan csatlakozom!


***
Hihetetlen, hogy már augusztus van, igaz? Szinte elrepült a nyár. A Scrapbook.hu-n újabb hónapot zártunk le. Újra lehet szavazni a hónap digitális és hagyományos alkotójára. Gyertek szavazni!!
Pénteken pedig elindult augusztus első, gondolatébresztő kihívása, aminek Eszter a háziasszonya. A kihíváshoz freebie is kapcsolódik!! Érdemes részt venni rajta.


 A kihívásra én is készítettem egy inspirációs oldalt, amelyen Zsombi és Gábor szerepel, még 2008-ban a nyaralásunkon.

:::credit:::
Augusztustól bővítettük a kihívásrendszert egy fotós kihívással, aminek Icka lesz mindig a háziasszonya. Részletekért katt ide!

Szép hétvégét mindenkinek és köszi, hogy benéztél!

9 comments:

  1. Gyönyörűséges album, örök emlék lesz! :)

    ReplyDelete
  2. Gyönyörű lett a projected Ági! Irtóra tetszik. Most elbizonytalanodtam, hogy lehet digiben kellene?...Annyira tetszik!

    ReplyDelete
  3. Hű, Ági! Ez az album nagyon tetszik nekem! Még 2 duplaoldal, és elkészül Lóri első fotókönyve, de a következőt tuti, hogy ilyen stílusban fogom elkészíteni, annyira látványos!

    ReplyDelete
  4. Eszméletlen jó lett, Ági! Imádtam végignézni, végigolvasni!!!! Nagyon tetszik az ötlet, úgyhogy jövőre valószínűleg belevágok én is!

    ReplyDelete
  5. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Nagyon szuper lett az album Ági! Jó volt végig nézni, bepillantani kicsit a hétköznapjaitokba. Tele van édes fotókkal az album. Nekem külön tetszik, hogy a dizájn nincs túlbonyolítva. :) Csúcs az egész!
    És megkérdezhetem, hogy honnan rendelsz ilyen olcsón fotókönyvet? :)
    Szép napot!

    ReplyDelete
  6. Egyszerűen csodálatos! Biztos vagyok benne, hogy boldogan lapozgatjátok majd évek múlva (is) :)

    ReplyDelete
  7. Elálultam Ági! :)
    Gyönyörű, és informativ, és nem is tudok már még mit mondani rá! Fantasztikusan szép munka van mögötte, mind a fotózás, mind a scrapbook tekintetében! Nagyon, nagyon tetszik!!! Vérprofi vagy!!! :-)))
    Micsoda gyönyörű emlék! :-)

    ReplyDelete
  8. This is just lovely! Well done on completing it. :)

    ReplyDelete