Sunday, May 16, 2010

Előzetes

Ígérem ez lesz a mai utolsó bejegyzésem. :)
Tegnap elkészültem a tanonc program utolsó fordulójának munkájával. El is küldtem mindent időben. Most megint várunk, hogy mikor kerül olyan állapotba, hogy teljes valójában meg is mutathatom majd. Ez az LDD-től függ.
Ezen a héten egy teljes készletet kellett készíteni mindennemű megkötés nélkül. Ja de volt egy kicsi technikai megkötés. Más dizájnerek CU munkáit nem lehetett felhasználni. Elkészültem, sokat bütyköltem a héten, a számítógépet ki se mertem kapcsolni, nehogy megint ne akarjon elindulni. :)
Borzasztóan kíváncsi vagyok már  a többiek munkájára is, nomeg úgy anblokk az egész verseny végkimenetelére. Bár nekem már így is bőven megérte az egész, első sorban azért, mert nem is gondoltam, hogy idáig eljutok, és ez nagy élmény, másodsorban pedig mert sokat tanultam. Egyvalamire rájöttem ezen a héten, hogy bizony sok meló van egy készlet összeállításával... most úgy érzem eddig én keveset fizettem egy- egy készletért. 
Néha kicsit elbizonytalanodom/tam, hogy egyáltalán jó e amit csinálok vagy nem? Főleg amikor Eszternél járok és látom a mesterműveit, mindig leülök és elgondolkodom, hogy mit keresek én itt??? :)
Eszti itt is üzenem, hogy csodálom a művészetedet, mert ez már az! No, de az elbizonytalanodásból hamar felráztam magam, mert ha már nekifogtam be szeretném fejezni tisztességesen ezt a versenyt. Magam miatt is, meg amiatt, is hogy ennyien támogattok és bátorítotok. Ezúton is köszönöm szépen. Annyira jól esik. :)

Most pedig, hogy ne csak szöveg legyen ebben a bejegyzésben mutatok egy aprócska előzetest a hamarosan boltba kerülő utolsó fordulós készletemről. Remélem fog nektek is tetszeni!

Mindenkinek további szép vasárnapot!

9 comments:

  1. Fantaszikus amiket alkotsz, nagyon-nagyon szeretem és igazán büszke lehetsz magadra, mert óriási dolog ahol tartasz!! Durkkolok a végsőkig! :) HAJRÁÁÁ! :)

    ReplyDelete
  2. Ne kételkedj magadban, nagyon tehetséges vagy! Az ember meg tényleg tanulás közben jön rá, milyen sok mindent nem tud még, és egyre jobban értékeli mások munkáját is! Én is drukkolok tovább ezerrel! :))

    ReplyDelete
  3. Tényleg ne bizonytalankodj magadban! Én csodálom a te alkotásodat is, és az egyes bejegyzéseid utáni sok-sok hozzászólás azt bizonyítja, hogy nem vagyok ezzel egyedül. :) Én már örülök, ha 2 hozzászólást kapok 1-1 blogbejegyzésemre. :) A készleteid pedig egyre jobbak. Ez az utolsó nagyon kedvemre való volt (főleg a papírok).

    ReplyDelete
  4. Ó, nagyon kíváncsi vagyok! Sajnálom, hogy nem jutottam odáig, hogy oldalt készítsek a minidből, de ezt semmiképp nem fogom kihagyni! :)

    ReplyDelete
  5. Ne aggódj, bízz magadban! Nem véletlenül jutottál tovább ennyi fordulóban! :)

    ReplyDelete
  6. Hajrá Ági! Hajrá Ági!!!
    Azért az a részlet a jobb felső sarokban nem semmi, nem lehet véletlen!!!!

    ReplyDelete
  7. Szorítok én is! Hamarosan bepótolom az oldalt a freebieből! :)

    ReplyDelete
  8. Szorítok nagyon és bizz magadba mert Te vagy a jó:)

    ReplyDelete
  9. Hajrá Ági, szorítunk! ;) Ne felejtsd el, hogy 1. mindenkinek más a stílusa, ízlése (tehát mást alkot és más tetszik neki), 2. mindenki fejlődőképes. Te pedig határozottan az a fajta vagy, aki állandóan új dolgokat tanul. Biztos, remek tervező lennél ;)

    ReplyDelete