Wednesday, January 12, 2011

Kép egymásnak avagy a game with Dido :)

Végre végre szerda és Dia felfedte a Kép egymásnak játék résztvevőinek oldalait. Fantasztikus képek születtek.
A múltkori kukucskámból már tudhattátok, hogy Eszternek készítettem oldalt. Íme mutatom teljes valójában.

Eszter, remélem tetszik a kép. Fogadd tőlem nagyon sok szeretettel!!!!

:::credits here:::


A komment Eszti saját szavai:
Felnőttem, és elfelejtettem repülni… Még az álmaimban is. Pedig régen sokat repültem éjszakánként. Jó érzés volt más szemszögből látni a világot…

Aztán megszülettek a gyerekek. Az álmok már nem tértek vissza, és mégis, velük újra szállok. Ha másképp nem, hát amikor nézem, ahogy az apjuk dobálja őket. Szállnak magasba, és kacagásuk még magasabbra tör. Ilyenkor én is repülök. Magasabbra, mint az álmaimban. És újra elhiszem, hogy vannak még csodák! Szálljatok hát magasra, kincseim, és vigyétek az én lelkem is magatokkal…!

Én pedig Darinkától kaptam egy aranyos oldalt a kispasimról. Sajna Dia blogjáról nem lehet képet 'lopni' így nem tudom itt megmutatni. Helyette inkább kérem a kedves olvasóközönséget fáradjatok át Dia blogjára,  ahol a kispasis oldalam mellett megnézhetitek a többiek által készített és kapott alkotásokat is.
Köszönöm, hogy ma is itt jártál!

Dia blogja

5 comments:

  1. Hogy tetszik-e...?! Ági, nem is találok szavakat!!!! Szerintem ez az egyik legjobb alkotásod, pedig mindegyiket szeretem!!!!! Na, jó, lehet, hogy elfogult vagyok...????? ;) Imádom, nagyon-nagyon köszönöm, és kérlek, küldd el nekem eredeti méretben!!!!! Hatalmas cupp!!!!!! Meg még egy... ;)

    ReplyDelete
  2. szépséges lett, Ági! egyetértek Eszterrel :) egy kicsit mintha az ő stílusából is belecsempésztél volna ;)

    ReplyDelete