Tuesday, January 18, 2011

winter kraft / nyertes emlékeztető

Sziasztok!

A srácaim  a hétvégén betegeskedtek, de úgy néz ki pár nap alatt kiheverték. A nyűgös família miatt nem tudtam mindent megcsinálni amit szerettem volna, de nem baj, majd jövő hétre. Ellenben egy kis kraft papírcsomaggal elkészültem. A színpalettát hálásan köszönöm a Scrapbook.hu aktuális színinspirációs kihívásának. Remek! Kékkel még nem is dolgoztam eddig. :o Ha téged is inspirálnak ezek a színek, te is csatlakozz a kihíváshoz!









A papírok pár napig 20 % kedvezménnyel kaphatóak! Katt a képre, hogy a boltba juss! :)

Tergnap este nézelődtem a Designer Digitals oldalán és az utamba akadt Katie Pertiet legutóbbi challenge-nek a template-je, amely ingyen letölthető. Nekem nagyon megtetszett az egyszerűsége és a sok hely a kommentárnak. Passzolt az elképzelésemhez, így született este egy scrapbook oldalam a fent emlegetett papírcsomagomból.

:::Credits here:::


***

Egy kicsit más téma.
Az előző bejegyzésemben kicsit keseregtem, hogy a nyerteseim nem jelentkeztek eddig. Pontosabban a háromból kettő. Meglepett a dolog, eddig még nem jártam így. Gondolom mindenkinek van jobb dolga is, mint a blogokat bogarászni, biztos átsiklottatok az eredményhirdetés felett. Ezért úgy gondoltam írok egy emlékeztetőt nektek. Ha ezen a héten se jelentkeztek érte, akkor sorsolok újat, mert remélem azért valaki csak szeretné megnyerni, nem? :(

Szóval, Kreatívhit és Rubin, ti nyertétek meg a Dear Diary készletemet. Ha szeretnétek haza vinni, akkor írjatok nekem a morjike kukac gmail pont com címre a nyereményért.

8 comments:

  1. Wow, Ági, gyönyörűek lettek a papírok is, az oldalad is! :D

    ReplyDelete
  2. Csodaszép papírok megint! Az oldaladtól itt olvadozok! Nagyon tetszik!!!

    ReplyDelete
  3. annyira széééép lett az oldalad, Ági, csodás!!!

    ReplyDelete
  4. De jó ez az első ilyen nyereményem!Köszönöm szépen.Sajnos a munkám miatt van hogy napokra eltűnök akik ismernek tudják miért.Olyankor csak pár percem van benézni ha géphez jutok. Szóval ezer bocsi hogy csak most reagálok. Viszont nagyon örülök a nyereményemnek. KÖSZÖNÖM:)

    ReplyDelete
  5. Én is ezer bocsánatot kérek, de tényleg csak most blog-bogarászok...és nagyon meg is lepődtem, hogy nyertem, és köszönöm, köszönöm, köszönöm :)!!!és már írtam emailt is :), remélem még időben...

    ReplyDelete
  6. Gyönyörű fincsi papírok, én mér nem tudok ilyeneket csinálni? :) Álomszép az oldal!

    ReplyDelete
  7. Elkészültem az első oldallal mert többet is fogok készíteni annyira tetszik.Már fel is raktam.
    http://kreativhit.blogspot.com/2011/01/nyertes-lettem-morjikenel.html

    ReplyDelete