Friday, March 25, 2011

Grand opening! :)

Üdvözlök mindenkit!

Végre eljött a nap amire már úgy vártam. Megniythattam  boltomat az új digi otthonomban a Design House Digitalsnál. 4 napon át minden 30 % kedvezménnyel kapható, érdemes szétnézni és válogatni. :)
Az első hetekben igyekszem átöltöztetni és átköltöztetni az eddigi készleteimet az új helyre. Ez se kevés munka, úgyhogy addig várhatóan csak apróságokkal fogok jelentkezni mint újdonságok. Tudom sokan most valami nagy durranást vártak tőlem, de most azért is csak egy kis ragasztószalagos csomagot durrantok, :) hehe  de ígérem készülök hamarosan nagy készlettel is.
Mesélek egy kicsit a DHD-ról. Röpke 2 hetes a tapasztalatom csupán, de ahogy  látom és tapasztalom, a csapat nagyon támogató, segítőkész, irtó tehetségesek mind a designerek mind a decoratorok. A galériába belépve elárasztanak a szebbnél szebb oldalak, inspirációs helynek tis ökéletes. A boltban körbenézve szintén nem győzöm kapkodni a fejem, annyi szépséget látok. Nagyon örülök ennek a helynek, igazán ígéretesnek tűnik, szuper jól érzem itt magam! Ha van kedvetek játszani lépjetek be a fórumba is, ahol remek kihívásokat játékokat láthattok minden hónapban. Gyertek, nézzetek körül a Design House Digitalsnál!

Érdemes feliratkozni az oldal hírlevelére is, hogy minden héten friss információkat, inspirációkat kapj.




Mutatok hozzá pár oldalt kedvcsinálónak. Hihetetlen oldalakat kreáltak a lányok. Köszi nektek! :)






Ezen a héten jelentettem meg a Dear Diary készletemet is, amely szerdán a 1 Kit Many Way főszereplője volt. Ebben a blogpostban magad is végignézegetheted a decorátorok inspirációs oldalait amiket a készletből alkottak.
Plusz ha figyelmesen olvasol, a blogbejegyzés végén láthatsz egy felhívást. Ha hagysz egy üzenetet, válaszolsz arra kérdésre, hogy van e naplód, akkor akár meg is nyerheted ezt a készletet. Remélem megér egy kommentet. :)

Köszi, hogy itt jártál, jó éjszakát, szép napot!

13 comments:

  1. Gratula az új bolthoz, sok sikert! Klasszak a ragacsok meg az oldalak!

    ReplyDelete
  2. örülök, hogy jól érzed magad ott. tényleg szuper a hely, én eddig Karla miatt imádtam, de most már... :) a ragacscsomagod csúcs, már lecsekkoltam a boltban. ja, és felhívás nélkül is játszottam, hátha most végre... :) sok sikert!

    ReplyDelete
  3. Gratula az új bolthoz megint!
    Ui: Brigivel beszéltem és kiderült, hogy nem kaptad meg a levelemet... pedig írtam :) kétszer is. Valmi miatt nem kapjuk meg egymás leveleit. Megpróbálsz írni? anyecs03 kukac gmail pont com Remélem, összeakadunk! :)

    ReplyDelete
  4. Ányikám én megkapom a leveleidet!! Sőt mindre válaszoltam is. :) Szerintem nálad van a gubanc, te nem kapod meg a leveleimet. :( Próbáljunk másik csatornán kommunikálni!!

    ReplyDelete
  5. Gratulálok az új boltodhoz! Érezd ott jól magad! További sok sikert! :) Kíváncsian várom az új készletedet! :)
    Szép napot! Annamari (Merienn)

    ReplyDelete
  6. Gratulálok a boltnyitáshoz Ági :) Örülök, hogy ennyire jó kis csapatba kerültél, sok sikert, szép napot! és tartsuk ám a kapcsolatot ezután is, jó? ;)

    ReplyDelete
  7. Nagyon örülök, hogy Te is szuper helyet találtál!A ragasztócsíkok egyik kedvenc díszítő elemem, csak keveset találtam eddig!Nagyon jó ötlet!

    ReplyDelete
  8. Hipp-hipp hurrá! Gyönyörke helyre akasztottad a nyitva-táblácskádat! Gratula! menyek kommentelni :)

    ReplyDelete
  9. Jó forgalmat a boltnak.Sok örömet az új helyen.

    ReplyDelete
  10. Gratulálok és sok-sok sikert kívánok az új bolthoz Mörjike! Én meg megyek inspirálódni...

    ReplyDelete
  11. Gratulálok, Ági, örülök, hogy jól érzed ott magad, kívánom, hogy nagy sikered legyen, megérdemled. A ragasztószalagjaidba egyenesen szerelmes vagyok, nagyon jók lettek!!!!!!

    ReplyDelete
  12. Ági, először is a legjobbakat kívánom az új boltodban/hoz!
    Másodszor: imádom az új blogruhádat, annyira Te vagy! A ragacsok is szerelmeim lettek!

    ReplyDelete